Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Kawasaki Vulcan S ABS

2023 Kawasaki Vulcan S ABS

3 minute
2023 Kawasaki Vulcan S ABS

Motocicleta cruiser Kawasaki Vulcan S ABS 2023 se remarca de la prima privire prin stylingul modern, urban ce aduce elemente distinctive precum farul frontal original si jantele cu cinci spite. Este, mai exact, un cruiser non-traditional prin prisma designului deosebit.

Motorul in 2 cilindri paraleli furnizeaza o buna economie de combustibil, iar rezervorul ofera capacitate de 14 litri.

Caracteristici cheie 2023 Kawasaki Vulcan S ABS:

  • Setupul la nivelul suspensiei spate se bazeaza pe un monoamortizor decalat care permite o cursa mai lunga pentru un confort sporit de rulare. Aranjamentul suspensiei spate contribuie, deasemenea, la designul compact al acestei motociclete Kawasaki, eliberand spatiu pentru un silentiator de volum mai mare sub motor. Monoamortizorul spate este ajustabil in 7 pozitii diferite pentru a se potrivi taliei riderului si incarcaturii transportate.
    Riderul dispune de avantajul ambreiajului ajustabil. Pozitia levierelor poate fi reglata in functie de dimensiunea mainii pilotului si preferintele acestuia.
  • Pozitie de riding relaxata. Motorul compact si cadrul subtire contribuie la un design ingust in zona genunchilor si a picioarelor. SCaritele pentru picioare pozitionate in fata sunt ideale pentru un stil de pilotare relaxat, cruising.
  • Designul cadru/suspensie spate/brat oscilant creeaza o linie integrata dinspre partea frontala pana in partea din spate a caroseriei. Cadrul din otel de inalta rezistenta ofera un aspect usor.
  • Saua are un design scupltat si ofera confort excelent si suport bun pentru solduri. Cu o inaltime de 705 mm, saua joasa a lui Vulcan S este foarte confortabila.
  • Instrumentar usor de citit. Bordul include tahometru in stil analog si ecran LCD multifunctional, plus indicator viteza.
  • Ampatamentul lung de 1575 mm ajuta la echilibrul intre manevrabilitatea usoara si stabilitatea superioara la pilotare. Aceleasi caracteristici care fac din Vulcan S un model distractiv de pilotat (manevrabilitate usoara si relaxata, ergonomie prietenoasa cu riderul) transforma motocicleta de fata intr-un partener ideal pentru riderii la inceput de drum.
  • Suspensie fata cu furca telescopica inversata 41 mm.
  • Franele pe discuri de diametru mare (un disc 300 mm pe fata si un disc 250 mm pe spate) asigura control si putere de stopare superioara.
  • Motorul racit cu lichid, DOHC, 8 valve, 649cc, Parallel Twin pe injectie livreaza o performanta lina, in special la turatii medii si joase. Motorul a fost tunat pentru a furniza caracteristici de putere prietenoase cu riderul. Vulcan S faciliteaza porniri line si o acceleratie lina.
  • Toba de esapament este situata sub motor si contribuie al un centru de gravitatie mai jos.
  • Greutatea redusa per ansamblu, echilibrul rigid la nivelul sasiului fin tunat, anvelopele radiale 18”/17” si setarile suspensiei au ca rezultat o motocicleta care se manevreaza usor.

Tehnologii din dotarea lui Kawasaki Vulcan S ABS 2023: sistem Ergo-Fit, ABS, indicator de riding economic.
Optiuni de culoare: gri/negru (Metallic Matte Carbon Gray/Ebony) si negru (Metallic Flat Spark Black).