Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Kawasaki Ultra 310LX-S

2023 Kawasaki Ultra 310LX-S

3 minute
2023 Kawasaki Ultra 310LX-S

Skijetul ULTRA 310LX-S este unul dintre cele mai puternice PWC-uri din industrie, multumita echiparii cu un motor supraalimentat de ultima ora. Seria noua, complet reproiectata, Ultra 310 constituie cea mai recenta generatie a celui mai reprezentativ nume pe scena sporturilor pe apa. Aceasta platforma de top include caracteristici premium in clasa, oferind confort crescut pentru distractie nelimitata pe apa.

Kawasaki Ultra 310LX-S se bazeaza pe un motor supraalimentat 1498 cc in 4 timpi, intercooler, 4 cilindri in linie, racit cu lichid, DOHC, 16 valve capabil sa genereze aproape 300 cai putere. Pornirea electrica ofera un start fara probleme.

Clemele incorporate ofera puncte de fixare convenabile atunci cand ancorati acest skijet Kawasaki la un doc. Designul lor inteligent ajuta la redirectionarea apei peste bord.

Selectie mod de putere. Riderii pot alege intre modurile Full, Middle si Low Power Operation, precum si Smart Learning Operation (SLO)-Mode.

Camera retrovizoare montata in spatele banchetei din spate ofera pasionatilor sportului o vedere suplimentara in spatele jetski-ului. Un avantaj atunci cand tractati un schior nautic sau un wakeboard, sau cand andocati.

Punte Ultra. Puntea din spate extinsa ofera o platforma mai larga pentru distractie pe apa si mai mult spatiu pentru depozitarea echipamentului. Sina Multi-Mount incorporata in punte gazduieste suporturi glisante pentru accesorii pentru a oferi puncte de fixare convenabile.

Mod Launch Control. Aceasta functie este utila la accelerarea cu sistemul cuplat. Doua moduri permit lansari simple sau repetate.

Luminile cu accente LED stilate incorporate in bumper contribuie la un look agresiv, distinctiv pentru Ultra 310LX-S.

Ambarcatiunea personala preia multe tehnologii de la modelele castigatoare in campionate ale brandului japonez, iar carena in V a fost gandita pentru curse, oferind precizie si control la manevrarea in toate conditiile pe apa si la orice viteza.

Spatiu functional. Spatiul de depozitare a fost complet regandit si ofera acum o capacitate totala de 168.5 litri. Compartimentul frontal sigilat 124 litri este urmat de un spatiu de stocare usor accesibil de 40 litri (in spatele manerului, accesibil din dreapta/stanga), plus un compartiment waterproof 1.7 litri si un buzunar spate 2.8 litri.

Display 7” TFT usor de citit, complet color. Instrumentarul ofera moduri multiple de afisaj, conectivitate Bluetooth si diverse featuri de infointainment.

Cei mai mari pasionați de sporturi nautice se pot baza cu încredere pe Ultra 310LX-S daca doresc un skijet avansat tehnologic, confortabil și cu design modern.

KSRD (Kawasaki Smart Reverse with Deceleration) – sistemul se ocupa de actionarea electrica a marsarierului. Activat cu un comutator pe manerul din dreapta, permite controlul cu o singura mana.

Saua subtire din doua piese pentru trei persoane are o portiune reproiectata pe fata, care este cu 80 mm mai subtire la genunchi, facilitand foarte pilotarea din picioare.

Prevazut cu un compresor si un intercooler, motorul marin cu 4 cilindri in linie de 1.498 cm3, racit cu lichid, propulseaza skijeturile din seria ULTRA 310 cu o acceleratie inalta.

Alte caracteristici:
– culoare Ebony / Lime Green
– greutate 483 kg
– dimensiuni: 3,580 x 1,195 x 1,180 mm
– rezervor 80 litri.