Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Kawasaki Ninja ZX-4RR

2023 Kawasaki Ninja ZX-4RR

3 minute
2023 Kawasaki Ninja ZX-4RR

Intr-o categorie plina de sport bike-uri 400cc, Kawasaki introduce un model revolutionar Supersport. Ninja ZX-4RR se bazeaza pe un motor 400cc cu 4 cilindri in linie si livreaza performanta de top in clasa datorita sasiului sau compact. Pe circuit sau pe strada, puterea fara precedent a lui Ninja ZX-4RR, turatiile inalte si manevrabilitatea zvelta cu siguranta vor trezi spiritul Supersport.

Constructorul japonez de motociclete Kawasaki duce performanta motorului 400cc la urmatorul nivel, obtinand maximum 77 cai putere. Raspunsul direct la acceleratie este completat de un caracter flexibil care ofera o gama puternica de turatii joase si medii pentru riding prin oras, precum si turatii inalte ideale pentru pilotare sport sau pe circuit.

Tehnologia Bluetooth integrata in instrumentar permite conectarea la smartphone via aplicatia “RIDEOLOGY”, asigurand accesul facil la functii avansate pentru o experienta motociclistica imbunatatita.

Cadrul Trellis dispune de un echilibru echilibrat in ceea ce priveste rigiditatea si este fabricat din otel de inalta rezistenta, oferind mixul ideal de rezistenta si flexiune pentru a obtineo manevrabilitate usoara in stil supersport.

Stylingul agresiv al modelului Ninja ZX-4RR exprima o putere exploziva. Pozitia de pilotare mai inclinata in fata, dar totusi putin relaxata, le permite riderilor sa beneficieze din plin de manevrabilitate. Sunt disponibile patru moduri de riding integrate: Sport, Road, Rain si Rider (manual), facilitand selectarea nivelului de control al tractiunii si puterea potrivita pentru conditiile de pilotare.

Furca inversata  ø37 mm pe fata contribuie la performanta atat pe circuit, cat si pentru deplasarea de zi cu zi prin oras, iar suspensia spate Horizontal Back-link ofera un caracter progresiv. Ninja ZX-4R SE si ZX-4RR ofera ajustabilitate crescuta. Varianta Ninja ZX-4RR dispune de amortizor spate Showa BFRC, la fel ca cel din dotarea lui Ninja ZX-10R.

Admisia de aer Ram Air contribuie la performanta stelara, se distinge printr-un aspect agresiv si o nota acustica deosebita, subliniind apartenenta la modelele Ninja ZX.
De la farurile frontale la stopul inspirat de Ninja ZX-10R, intregul sistem de iluminare al lui Ninja ZX-4R este cu LED.

Puterea de stopare serioasa este furnizata de franele pe discuri ø290 mm.
Instrumentarul color TFT  4.3” complet digital vine cu moduri de display selectabile (Normal, Circuit). Modul Circuit arata pozitia treptei, timpi pe tur si rpm-ul peste 10000 mai proeminent.

Pentru personalizarea lui Ninja ZX-4RR sunt disponibile, optional, mai multe accesorii: parbriz fumuriu, priza USB (sub sa), slidere, sa Sport, evacuare Akrapovic carbon, ecran radiator, protectie ecran dashboard etc.