Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Kawasaki Ninja H2 SX

2023 Kawasaki Ninja H2 SX

2 minute
2023 Kawasaki Ninja H2 SX

2023 Kawasaki H2 SX duce toate caracteristicile high-tech ale celui mai avansat Sport Tourer de la casa Akashi si adauga confortul fazei lungi automate. Motocicleta echipata cu sistemul ARAS beneficiaza de Adaptive Cruise Control si Blind Spot Detection. Integrat in noul instrumentar color TFT 6.5” veti gasi si sistemul SPIN Infotainment care suporta aplicatia unica Rideology oferind o interfata armonioasa rider/vehicul via Bluetooth si Smartphone. Caracteristica de avertizare in caz de impact Forward Collision Warning vine standard. La fel, si semnalul de oprire in caz de urgenta (Emergency Stop Signal) atunci cand se impune franarea brusca in trafic.

Cu aprinderea KIPASS fara cheie, lumini LED pentru viraje, sistemul de monitorizare a presiunii in anvelope si sistemul de asistenta a vehiculului (care ajuta la pornirea in urcare) ca dotari standard, lista de echipamente de pe aceasta motocicleta Kawasaki cu motor supraalimentat, dar foarte echilibrata, evidentiaza modelul H2 SX drept un Sport Tourer lider in clasa. La toate acestea se adauga un sistem de portbagaj cu montare usoara pentru accesorii Kawasaki cu o singura cheie, completat cu genti interioare.

Pozitia de lider in 2023 este asigurata si prin introducerea de Auto High Beam (AHB). Folosind un senzor de camera pentru a evalua stralucirea luminilor vehiculelor din fata, plus luminile stradale etc., AHB aprinde sau stinge automat faza lunga cu LED-uri a motocicletei, dupa cum este necesar. Pentru ca sistemul sa functioneze, comutatorul trebuie sa fie setat pe faza lunga, iar motocicleta sa circule cu peste 20 km/h in intuneric. Cu sistemul activat, o pictograma verde este afisata pe ecranul color al instrumentarului TFT multifunctional de 6,5 inchi.

Consecvent in ceea ce priveste inovatia, Ninja H2 SX echipat cu faza lunga automata defineste clar calea de urmat.

Culorile celor doua modele din gama sunt:

  • Ninja H2 SX – Metallic Diablo Black (negru)
  • Ninja H2 SX SE (dotat cu KECS, sistemul semi-activ de amortizare electronica a suspensiei cu Skyhook) – Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray (verde/negru/gri).