Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 CFMOTO DAY – spectacol, distractie si activitati palpitante

2023 CFMOTO DAY – spectacol, distractie si activitati palpitante

4 minute
2023 CFMOTO DAY – spectacol, distractie si activitati palpitante

2023 CFMOTO DAY reaprinde popularul festival chinezesc al motociclismului si introduce cateva „surprize”

Cu motoarele incalzite si acceleratia rasucita, Ziua CFMOTO a adus in scena un spectacol de proportii si a creat un prilej de distractie si incantare pentru fanii biking-ului. La evenimentul desfasurat weekendul trecut pe Circuitul International Zhuzhou din provincia Hunan au luat parte peste 1500 de detinatori CFMOTO din China si din intreaga lume, plus invitati speciali, parteneri ai brandului si reprezentanti ai presei. Dupa o absenta de trei ani, acest carnaval de activitati dedicate iubitorilor de motociclete CFMOTO s-a bucurat de un succes enorm. Constructorul de vehicule pe doua si patru roti a folosit ocazia si pentru a dezvalui trei modele noi care vor aparea in curand pe piata.

Parada motocicletelor pe circuit, cursele si experientele off-road au facut parte din programul Zilei CFMOTO 2023. Cei prezenti s-au bucurat de muzica live, simulari si competitii, au aflat sfaturi legate de riding si au participat la sesiuni de training.

CFMOTO a prezentat publicului trei modele:

  • 150SC – un scuter din noua generatie SC care promoveaza usurinta pilotarii, spiritul practic, confortul si distractia; punctele-cheie ale scuterului consta intr-o economie de combustibil superba, putere si un spatiu amplu de stocare.
  • 500SR si 675SR – cele doua motociclete de cilindree mai mare extind gama sport de performanta inalta, cu 500SR alimentat de un motor cu 4 cilindri si 675SR bazat pe o platforma de motor cu 3 cilindri.

Producatorul a anuntat competitia CFMOTO Talent Trophy care va avea loc in octombrie a.c., cu cele mai bune resurse ale companiei injectate in aceasta schema noua de dezvoltare pentru tinerii rideri chinezi si pentru a face tranzitia la Seriile Europene cu o baza CFMOTO, cu obiectivul suprem de a atinge podiumul in Campionatul Mondial de MotoGP.

Festivitatea a debutat cu defilarea a 300 de rideri pe pista lunga de 3.774 km. Piloti de toate varstele si cu abilitati diferite au adus in fata audientei de la motociclete cu capacitati intre 150cc si 1250cc pana la SSV-uri CFMOTO.

Nu au lipsit cascadoriile spectaculoase cu modele de ATV-uri CFORCE, iar pentru juniori a fost amenajat un loc special pentru plimbari in saua modelelor de ATV-uri CFMOTO pentru copii: CFORCE 110, EV110 si CX-5E.

 

Linia de motociclete supersport SR a amplificat ritmul, atragand atentia prin designul atractiv. 500SR beneficiaza de un motor cu 4 cilindri (cu multiple inovatii ca admisia de aer Ram) dezvoltat in secret de departamentul de inalta performanta al CFMOTO in urma cu 3 ani. 500SR a aplicat tehnologii de ultima ora, cum ar fi pistoanele din aluminiu forjat, bielele cu suruburi extensibile si arborele cotit cu inertie redusa. Motocicleta atinge fara efort viteza de peste 230 km/ora.

In cazul lui 675SR, motorul livreaza peste 100 cai putere per cilindru si un cuplu incendiar, motocicleta fiind construita in jurul noului concept cu trei cilindri la standarde impecabile si cu inginerie avansata. Livrarea monstruoasa la roata din spate este acompaniata de alte caracteristici de prima clasa cand vine vorba de frane, sasiu, echipament, design si toate aspectele necesare unei plimbari palpitante pe strada sau racing pe circuit.

Vehiculele prezentate in cadrul CFMOTO DAY vor fi lansate pe trei piete diferite. Pasiunea CFMOTO pentru sporturile cu motor a vizat campionatul mondial MotoGP atat in 2022, cat si in 2023 si a dat nastere unui plan pe termen lung de a plasa numele companiei – si ingineria chineza – in fruntea competitiei de campionat mondial.

Echipa CFMOTO PruestelGP Moto3 este acum la apogeul unui program sportiv in plina dezvoltare. La CFMOTO DAY, firma a prezentat Trofeul Talentului CFMOTO pentru a promova si a inspira tinerii concurenti „wannabe” sa-si realizeze visele pe asfalt si poate, intr-o zi, sa ajunga la Marele Premiu.

Inspiratie, aspiratii, inovatii si daruire, plus ore de distractie si amintiri. Bine ai revenit, ZIUA CFMOTO!