Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 CFMOTO CFORCE 600, un aliat offroad performant in clasa 600cc

2023 CFMOTO CFORCE 600, un aliat offroad performant in clasa 600cc

2 minute
2023 CFMOTO CFORCE 600, un aliat offroad performant in clasa 600cc
ATV-ul CFORCE 600 din familia CFMOTO se distinge prin caracterul versatil, stylingul modern si echiparea cu un sasiu solid. Acest model midsize este disponibil cu un loc si cu doua locuri.Merita sa amintim urmatoarele trasaturi cheie:  motorizarea eficienta 580cc, protectie crescuta pentru rider, suspensii independente, servodirectie EPS, tractiune selectabila 2WD/4WD, frane pe discuri hidraulice, sistem de iluminare cu LED si instrumentar digital.

ATV-ul CFORCE 600 se bazeaza pe un motor monocilindru in 4 timpi, racire pe lichid, SOHC, pe injectie electronica de la Bosch. Motorul livreaza maximum 45 cai putere si vine cuplat la o cutie automata CVTech.

In ceea ce priveste sasiul, modelul CFORCE 600 este dotat cu suspensiile independente cu brate tip A pe fata/spate si amortizoare reglabile, cursa 160mm, respectiv 210mm. Gratie revizuirilor la suspensie, acest ATV CFMOTO sfideaza obstacolele pe orice teren offroad.

Datorita dotarii cu EPS, directia este usoara si fara efort la rularea cu viteza mica, astfel incat vehiculul se manevreaza facil in zone inguste. La viteze mai mari, raspunsul este prompt si directia ramane stabila.

Riderul poate selecta modul 2WD sau 4WD, in functie de conditiile de traseu si preferinte. Sistemul de franare pe discuri pentru toate patru rotile a fost imbunatit, contribuind la o putere de stopare solida. Franarea progresiva asigura control lin la coborarile abrupte si scurteaza distanta de oprire pentru siguranta crescuta. Controlul marit va avantajeaza mai ales in zilele ploioase, pe teren alunecos si plin de noroi.

Troliul de capacitate 1360 kg este o dotare din fabrica, precum si carligul pentru receptor care poate trage pana la 500 kg (300 kg pe strada). Rack-urile fata si spate ofera capacitate 20 kg si, respectiv, 40 kg, servind la transportul de unelte, materiale, echipamente etc.

Afisajul de inalta definitie LCD asigura vizibilitate inalta chiar si din unghiuri diferite. Pilotul poate monitoriza un total de 12 functii vitale pentru motor, iar ecranul include functii noi precum indicatorul de apeluri prin Bluetooth.
Farurile si stopurile LED aprobate EC si DOT asigura vizibilitate marita si confera, totodata, un look modern. Pachetul este completat de dotarile de confort: aparatori de maini, scarite pentru pilot si pasager.