2023 Can-Am Traxter PRO XT HD10

2023 Can-Am Traxter PRO XT HD10 este un side-by-side cu capacitati crescute sub aspect utilitar, avand toate caracteristicile pentru a deveni partenerul de lucru numarul 1 in cadrul unei ferme, pe o platforma, pentru transport persoane si incarcaturi grele in medii ostile cu teren dificil, variabil. De asemenea, acest SxS Can-Am se va descurca impecabil cand vine vorba de agrement, pentru pescuit si vanatoare sau alte activitati in outdoor (camping, explorare, plimbari).

Traxter PRO XT HD10 este unul dintre cei mai buni aliati pentru munca de la Can-Am. Detine troliu 2041 kg cu rola, bumper frontal XT, bancheta VERSA-PRO confortabila ce poate acomoda riderul si doi pasageri, acoperis, plus scut de protectie complet HMWPE. Scaun ajustabil pentru pilot si scaune rabatabile pentru coechipierii acestuia. Acest side-by-side din familia Bombardier este alimentat de un motor eficient Rotax HD10 cu 2 cilindri, 976 cc, capabil sa dezvolte maximum 82 CP.

Pachetul standard include asistenta la coborarea in panta si moduri ECO/ECO Off/Work, tractiune selectabila 2WD/4WD cu diferential frontal autoblocabil Visco-Lok si DPS. In termeni de sasiu, Traxter PRO XT dispune de suspensie fata cu brat dublu arcuit tip A, cursa 279mm si suspensie spate TTA cu bascula externa, cursa 279mm si amortizoare pe gaz. Side-by-side-ul vine inzestrat cu anvelope XPS Trail King si jante 14 inch din aluminiu. Puterea de stopare este asigurata de franele fata si spate cu doua discuri 220mm, etriere hidraulice cu doua pistoane. Cabina profilata beneficiaza de aprobare ROPS.

Cu o garda la sol 330mm, o capacitate de remorcare 1134 kg, o capacitate de incarcare 712 kg, capacitate de stocare totala de 380.4 L si bena rabatabila, Traxter PRO XT are toate sansele sa duca la bun sfarsit orice sarcina de munca pe teren solicitant.
Alte dotari standard: display digital 4.5 inch, baterie 12 V (30 amp/h), magnetou 650 W, priza DC, port USB, lumini fata 140 W si stopuri LED, ghidon reglabil, carlig remorcare 2 inch.