Acasă > Stiri  >  2023 Can-Am Spyder RT – tehnologie inovatoare si o experienta de riding premium

2023 Can-Am Spyder RT – tehnologie inovatoare si o experienta de riding premium

3 minute
2023 Can-Am Spyder RT – tehnologie inovatoare si o experienta de riding premium

Roadsterul Can-Am Spyder RT 2023 impresioneaza prin look-ul modern, confortul imbunatatit si spatiul extra destinat depozitarii, fiind nu doar vehiculul cu 3 roti perfect pentru a va largi orizonturile, ci in acelasi timp cel mai luxos partener pentru touring. Gama Spyder RT include modelul Sea-to-Sky updatat.

Un aspect fresh pentru sezonul 2023: noi roti premium, upgradate si schema Green Shadow pentru varianta Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky.

La o singura privire, veti descoperi un display modern si sistem integrat BRP Audio. Toate modelele de roadstere Can-Am din familia RT beneficiaza de ecran LCD 7.8-inch panoramic, mare, usor de citit in toate conditiile. Un sistem de display intuitiv creat de rideri pentru rideri.
Experienta de riding poate fi imbunatatita utilizand aplicatiile preferate cu BRP GO!

Spyder RT se bazeaza pe motorul Rotax 1330cc ACE. Acest roadster raspunde la fiecare comanda, fie ca parcurgeti pana la 406 km cu un singur plin al rezervorului (*pe baza testelor BRP), fie ca va bucurati de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare.

Tractiune incredibila. Siguranta orientata spre rider: frane cu ABS, control al tractiunii si al stabilitatii dezvoltat in colaborare cu Bosch.

Asistenta electronica dinamica pentru rider. Manevrabilitate crescuta.

Sistem anti-furt. Protectie digitala standard pentru Spyder in caz de furt. Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.) protejeaza in cazul utilizarii neautorizate. Fara cheia D.E.S.S. codata specific, roadsterul Spyder RT nu va porni.

Cutie semi-automata cu 6 viteze. Ambreiajul hidraulicofera echilibrul perfect intre confort si economie de combustibil.

Opriri controlate, sigure. Sistem de franare Brembo premium. Putere de stopare impresionanta si consitenta in toate conditiile.

Asistenta Smart mod Eco standard – serveste la optimizarea comportamentului la schimbarea vitezelor pentru a petrece mai mult timp pilotand si mai putin timp la benzinarie.

Pe langa modelul RT de baza, gama mai include variantele Spyder RT Limited si Spyder RT Sea-to-Sky.

2023 Can-Am Spyder RT – acest roadster produce pana la 115 CP, fiind alimentat de un motor Rotax 1330cc cuplat la o cutie semi-automata. Pachetul cuprinde: mod Eco, control al stabilitatii, scarite touring, parbriz ajustabil electronic, suport lombar si manere incalzite pentru rider, capacitate de stocare totala de 117 litri. Compatibil cu accesorii LinQ. Sistem de sunet cu 4 difuzoare BRP Audio cu tastatura si BRP Connect. Faruri LED premium si bord digital 7.8” (19.8 cm) cu BRP Connect.

2023 Can-Am Spyder RT Limited – acest roadster detine toate caracteristicile lui Spyder RT, plus: spatar premium pentru pasager, scaune si manere incalzite pentru rider si pasager, cutie de depozitare LinQ si capacitate de stocare totala de 117 litri, sistem de sunet cu 6 difuzoare premium BRP Audio, lumini cu semnatura LED, cargo box frontal.

2023 Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky – acest roadster preia caracteristicile versiunii Spyder RT Limited, la care adauga urmatoarele: vopsea noua Luxurious Green Shadow, top case asortat, roti cu 16 spite, scaune cu spuma adaptiva, ultraconfortabile si cu suport lombar. Scaunele au cusaturi si sigla Sea-to-Sky. Parbriz ajustabil si panou spate cu look sportiv atunci cand cutia de depozitare este indepartata.