Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Can-Am Ryker Rally garanteaza distractie la superlativ pe trei roti

2023 Can-Am Ryker Rally garanteaza distractie la superlativ pe trei roti

2 minute
2023 Can-Am Ryker Rally garanteaza distractie la superlativ pe trei roti

Lineup-ul Ryker 2023 aduce multiple imbunatatiri pentru variantele de baza, Rally si Sport. Modelul Rally este cel mai bine echipat dintre toate, fiind un vehicul special cu trei roti pe care va puteti baza si pentru plimbari dincolo de asfalt. Noile roadstere Can-Am Ryker sunt destinate riderilor indrazneti, care doresc sa iasa din tipare pilotand un vehicul deosebit.

Versiunea Can-Am Ryker Rally preia toate caracteristicile standard ale lui Ryker 900cc, la care adauga in plus:

  • jante mai puternice, anvelope rally-ready, scut de protectie, admisie cu prefiltru, lumini LED si evacuare Akrapovič (inclusiv clapete de noroi)
  • pregatit pentru orice suprafete: ghidon de curse cu aparatori de maini, scaun confortabil si scarite anti-alunecare. Amortizoare KYB† HPG complete cu dispozitive de reglare la distanta si cursa suspensiei de +1 inch
  • sistemul MAX Mount adauga spatiu cargo si optiuni pentru pasager
  • mod Rally exclusiv pentru viraje mai usoare si drifturi
  • Cruise control.

Ryker Rally se bazeaza pe un motor Rotax 900cc cuplat la o cutie automata CVT cu functie de marsarier. Motorul tricilindric, racit cu lichid, pe injectie dezvolta 82 CP si un cuplu incendiar.

La nivel de sasiu, Ryker Rally vine inzestrat cu suspensie fata cu brat dublu, amortizoare KYB HPG ajustabile, cursa 185mm si cu suspensie spate cu brat oscilant, amortizoare KYB HPG ajustabile in 4 pozitii, cursa 179mm. Alte featuri:
– sistem electronic de distributie a franelor: frana hidraulica pe 3 roti actionata cu piciorul
– frane fata doua discuri 270 mm, etriere flotante Nissin cu doua pistoane
– frana spate disc 220 mm, etrier cu un piston
– jante din aluminiu Rally (16 x 4.5 in. – 406 x 114 mm; 15 x 6.5 in. – 381 x 165 mm).

Can-Am Ryker Rally permite o capacitate de stocare de 7 litri. Riderul beneficiaza de instrumentar cu display digital 4.5-inch (11,4 cm) cu acces facil la toate datele necesare unei experiente de riding excelente (vitezometru, tahometru, lumini motor, combustibil, ceas, cruise control, mod Eco si mod Rally).

Din punct de vedere al sigurantei la pilotare, Can-Am Ryker Rally vine echipat cu o suita de sisteme de control: al stabilitatii (SCS), al tractiunii (TCS), la coborarea in panta (HHC) si ABS.
Alte dotari consta in: grilaj frontal de protectie, port USB dual, compartiment manusi, fendere fata cu lumini LED integrate, doua faruri frontale cu halogen (55 W), scut protectie din aluminiu.

Gama de roadstere BRP Can-Am Ryker este disponibila si pe ATVRom Pitesti