2023 Can-Am Renegade Lineup

Can-Am Renegade este un nume cu rasunet pe scena de ATV-uri sport. Modelele fabricate de constructorul din Canada combina performanta dovedita in curse cu protectia, impunandu-se fara echivoc pe cele mai provocatoare terenuri off road. Pentru sezonul 2023, gama Renegade a primit o serie de optimizari si isi consolideaza, astfel, pozitia pe piata.

Agilitatea si rapiditatea sunt dintotdeauna atributele fundamentale ale ATV-urilor Can-Am Renegade. Inca de la debut, acestea au luat prin surprindere concurenta. Renegade X xc 1000R este renumit pentru puterea si manevrabilitatea sa si aduce in noul sezon lumini LED integrate pentru vizibilitate extra, un look proaspat si un combo de culoare atractiv, Catalyst Gray & Neo Yellow.

Riderii pasionati de viteza si racing se pot baza cu incredere pe fiecare model Renegade din lineup-ul de ATV-uri Bombardier. Construite pentru a intruni standarde inalte, vehiculele 4×4 ofera durabilitate in conditii de utilizare intensiva, pliindu-se chiar si celui mai agresiv stil de riding. Astfel, pilotul petrece mai mult timp pe traseu si mai putin timp in garaj.

Tehnologie avansata: motorizari Rotax de ultima ora.
ATV-urile Renegade sunt sinonime cu cele mai puternice motoare Rotax. Modelele Renegade 1000R dezvolta maximum 91 CP, fiind cele mai potente de pe piata la ora actuala in categoria din care fac parte. Cei care doresc un ATV sport de cilindree mai mica pot opta pentru varianta de top 62 CP Rotax 650.

Manevrabilitate de nivel urmator: amortizoare Fox.
Renegade X xc 1000R si X mr 1000R sunt echipate cu amortizoare FOX 1.5 PODIUM reglabile calibrate pentru un raspuns mai previzibil la limita tractiunii si manevrabilitate superioara la rularea cu viteza ridicata sau redusa.

Control inteligent al acceleratiei.
Dotarea cu Intelligent Throttle Control (iTC) contribuie la un plus de control. Livrarea puterii in off road este lina, iar riderul poate opta pentru modurile Standard, ECO si Sport.

Setup inovator la nivel de suspensii: brat dublu in A pe fata.
Cel mai semnificativ upgrade pentru Renegade, probabil, incepe cu bratele in A frontale, bara de protectie si rotile revizuite pentru garda la sol imbunatatita. Fie ca doriti un ATV sport de tip Performance pentru Trail sau unul pentru noroi, lineup-ul Can-am Renegade va ofera optiuni interesante prin prisma dotarilor moderne, puterii si look-ului agresiv.

Gama de ATV-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Pitesti