2023 Can-Am Outlander MAX DPS 450/570

Niciun obstacol nu va poate opri sa ajungeti la destinatie sau sa indepliniti sarcinile dorite cand pilotati un ATV Can-Am Outlander MAX DPS 450/570!

ATV-urile Outlander 450 si 570 ofera confort si capacitati remarcabile la pilotarea in off road. Combinatia perfecta de eficienta, performanta si pret. Pentru sezonul 2023, Can-Am Outlander asigura puterea necesara pentru a depasi obstacolele tuturor tipurilor de terenuri. Riderii pot opta pentru modelul echipat cu motor Rotax 450 sau Rotax 570, in timp ce dotarea cu Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) contribuie la usurinta manevrarii.

 • Standarde mai inalte. Outlander 450 si 570 sunt ATV-uri Bombardier care dispun de inginerie avansata si featuri moderne. Concepute sa nu isi abandoneze riderul pe drumurile dificile off road. Mai silentioase si concepute sa dureze, aceste doua vehicule 4×4 de teren pot servi cu brio atat in scopuri de recreatie, cat si in cadrul unor aplicatii utilitare diversificate.
 • Can-Am este recunoscut pentru atentia la detalii.
  Cei care vor sa ridice stacheta in planul muncii, vor vedea ca Outlander 450/570 este bine echipat in scop utilitar, cu rack-uri spatioase, panouri laterale si numeroase alte accesorii care pot fi adaugate in functie de necesitati.
 • Tehnologie de top la nivel de motorizare
  Outlander 450 se bazeaza pe motorul monocilindru 38 cp Rotax 450.
  Outlander 570 este echipat cu motor 48 cp 8 valve SOHC Rotax 570 V-Twin. Aceste motorizari dovedite Rotax ofera putere fara egal si performanta in timp ce pastreaza eficienta si fiabilitate ridicata.
 • Capacitate de remorcare de 590 kg. Complet dotat pentru a transporta incarcaturi mai mari cu usurinta, Outlander poate indeplini orice sarcina cu succes.
  Troliu 1588 kg Can-Am HD. Accesorizarea cu troliu este esentiala indiferent de activitatea desfasurata (agrement, munca la ferma sau la camp, intreceri prin noroi etc.).
 • Transmisie solida. Cutia automata CVT asigura control precis in zone deluroase, iar frana de motor a fost recalibrata.
 • Rezervor de capacitate 20.5 litri.
 • Sistem rapid de accesorizare LinQ.
 • Anvelope 25 inch si jante 12 inch.

Sunt disponibile mai multe pachete de dotari specifice pentru modelele Outlander 450-570, printre care pachetul DPS.
Modelele Outlander DPS 450/570 dispun standard de bumper fata heavy-duty, DPS, diferential frontal autoblocabil Visco-Lok QE, anvelope 25 inch si jante aluminiu 12 inch.

Gama de ATV-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Timisoara