Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Can-Am Maverick X3 Lineup

2023 Can-Am Maverick X3 Lineup

4 minute
2023 Can-Am Maverick X3 Lineup

Victoria este rezervata celor indrazneti, iar progresul tehnologic, inovatia in design si dotarile de ultima ora de care dispun noile SSV-uri Can-Am din gama Maverick X3 2023 au ca rezultat performanta off road dovedita. Modelele Maverick X3 nu au nevoie de nicio introducere, fiind renumite pentru puterea, manevrabilitatea si agilitatea lor, atribute care le-au propulsat de-a lungul vremii direct pe podium. O forta imbatabila in campionate si intreceri de profil, Maverick X3 sunt side-by-side-uri sportive ideale ca parteneri pentru riderii pasionati de viteza si pilotare agresiva, dar si pentru cei care doresc sa impartaseasca emotia si adrenalina cu un coechipier, pentru pura distractie pe drumuri dificile si foarte dificile.

Este randul tau sa preiei controlul! Cu acest imbold, Can-Am Maverick X3 a urcat pe podiumul de la Dakar timp de 3 ani la rand, imblanzind dunele inselatoare. Indiferent de provocare – in zone cu stanci, pe trasee de dirt, cu nisip sau noroi, puternicele SSV-uri sport din familia Can-Am Bombardier sunt pregatite sa se impuna in curse si sa ofere aventura suprema purtandu-si riderul in cele mai indepartate locuri fara sacrificiul confortului la pilotare.

Fiecare model Maverick 2023 poate fi personalizat in functie de teren sau pentru a se potrivi stilului de riding practicat de diferiti piloti. Constructorul canadian vine cu o colectie generoasa de accesorii SxS, de la lumini LED pana la trolii, astfel incat riderul este mai aproape de nivelul profesionist ca niciodata.

Echipat complet pentru actiune. Sistemul de depozitare inovator LinQ a fost gandit pentru a favoriza aventura pe traseele accidentate si pline de obstacole. Cutii, coolere, genti si rack-uri (portbagaje), toate sunt usor de montat/demontat. In plus, sunt disponibile si accesorii audio premium.

Motor Rotax ACE Turbo RR 200 cai putere – cel mai puternic motor disponibil pe piata. In combinatie cu ambreiajul primar pDrive, contribuie la performanta crescuta si livreaza eficienta cu 30% mai mare la schimbarea vitezei, alaturi de acceleratie incendiara. Modelele care dispun de aceasta caracteristica sunt:

  • 2023 MAVERICK X3 X RC TURBO RR 64
  • 2023 MAVERICK X3 X RC TURBO RR 72
  • 2023 MAVERICK X3 X MR TURBO RR 64
  • 2023 MAVERICK X3 X MR TURBO RR 72
  • 2023 MAVERICK X3 RS TURBO RR 72
  • 2023 MAVERICK X3 MAX DS TURBO RR 64
  • 2023 MAVERICK X3 MAX X MR TURBO RR 72
  • 2023 MAVERICK X3 DS TURBO RR 64
  • 2023 MAVERICK X3 MAX X DS TURBO RR 64
  • 2023 MAVERICK X3 X DS TURBO RR 64
  • 2023 MAVERICK X3 X RS TURBO RR WITH SMART-SHOX 72
  • 2023 MAVERICK X3 MAX X RS TURBO RR WITH SMART-SHOX 72
  • 2023 MAVERICK X3 X RS TURBO RR 72
  • 2023 MAVERICK X3 MAX RS TURBO RR 72.

Smart-Lok standard. Diferentialul frontal off-road cel mai avansat vine cu 4 moduri automate controlate electronic si asigura tractiune maxima in toate conditiile. Complet blocabil „din mers”.

Setup suspensii inovator. Rezistenta este o alta trasatura definitorie a intregului lineup Can-Am Maverick X3, echipat cu brate duble in A. Modelele cu latimea 72 inch beneficiaza de un design inspirat de vehiculele Trophy-Truck. Variantele X rc si X mr beneficiaza si ele de brate duble in A pentru garda la sol maxima.

Manevrabilitate de nivel urmator. Amortizoare Fox Racing. Can-Am a colaborat cu FOX pentru a dezvolta suspensia semi-activa Smart-Shox pentru Maverick X3. Fiecare Maverick X3 a fost special tunat cu amortizoare ajustabile Fox Racing.

Performanta, durabilitate, confort – ambreiaj pDrive. Prin utilizarea de rollere in loc de slidere pentru a limita uzura, fiabilitatea este garantata. Schimbarea treptei de viteza se face mai rapid si mai lin. Controlul excelent in orice moment ii permite riderului sa se concentreze asupra traseului de parcurs.

Roti si anvelope high-performance. Fiecare pachet Maverick X3 are un setup unic, de la anvelope pentru noroi 30 inch ITP Cryptid pana la cauciucuri 32 inch Maxxis Carnivore cu performanta stelara si jante beadlock.

Tehnologie Quick Response System X (QRS-X) CVT – raspuns aproape instantaneu si performanta de incredere all-terrain. Cutia cu flux de aer inalt a primit un tratament acustic pentru o experienta fara egal in off road.

Gama de SSV-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Timisoara