Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Can-Am Maverick Sport X xc

2023 Can-Am Maverick Sport X xc

2 minute
2023 Can-Am Maverick Sport X xc

Maverick Sport X xc este un side-by-side performant din portofoliul constructorului canadian, remarcabil prin atributele sale tehnice si aspectul modern. Pe scurt, pentru a se aventura fara griji pe traseele off-road preferate, riderul are la dispozitie diferentialul frontal blocabil cu tehnologie exclusiva Smart-Lok si modul Trail Activ si beneficiaza de eficienta motorului Rotax 1000R bicilindric capabil sa livreze 100 CP, precum si de sasiul de ultima ora care include amortizoare FOX 2.5 PODIUM ajustabile.

La o privire mai atenta asupra pachetului oferit de Can-Am Maverick Sport X xc, veti descoperi grafica si scaunele cu specific X, luminile cu semnatura Can-Am LED si stopurile premium, oglinda panoramica si, in interiorul cockpit-ului, bordul multifunctional cu display digital 7.6 inch cu tastatura.

Acest side-by-side Can-Am se distinge estetic prin schema de culoare Desert Tan & Carbon Black, dotarea cu bumper sport pe spate, anvelope 29 inch Maxxis Bighorn 2.0 si jante 14 inch din aluminiu cu beadlock.

In termeni de motorizare, merita amintite dotarea cu DPS, cu control inteligent al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control), cutia CVT cu raspuns rapid QRS, ventilatie cu flux de aer inalt si protectie electronica pentru curea, control electronic la coborarea in panta si modurile Sport/Eco.

Can-Am Maverick Sport X xc este un partener 4×4 ideal pentru plimbari si explorare in outdoor sau intreceri. Suspensia cu brat dublu arcuit tip A cu bascula, cursa 376 mm pe fata si suspensia TTA cu bascula, lungimea cursei 376 mm pe spate in combinatie cu amortizoarele de ultima ora FOX 2.5 PODIUM Piggyback reglabile contribuie la o pilotare lina pe orice teren. Pentru o putere de stopare superioara, acest SSV Bombardier a fost echipat cu frane fata/spate cu doua discuri 220 mm, etriere hidraulice cu doua pistoane. Garda la sol de 356 mm reprezinta un avantaj la traversarea terenurilor cu denivelari.

Pentru protectie extra, Maverick Sport X xc mai primeste un bumper din otel integrat pe fata, portiere 1/2 premium si aparatori de noroi.
Alte caracteristici standard: ghidon ajustabil, magnetou 650 W, priza DC (10-A), cui remorcare 2 inch, rezervor 38 litri.
Caracterul utilitar este subliniat de capacitatea de remorcare de 680 kg, spatiul cargo 136 kg si capacitatea de stocare totala de 20.2 litri.