Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Can-Am COMMANDER Lineup

2023 Can-Am COMMANDER Lineup

2 minute
2023 Can-Am COMMANDER Lineup

Can-Am Commander poate fi considerat o adevarata legenda pe roti pentru ca este un vehicul 4×4 de teren cu design original si foarte versatil. Modelele de side-by-side Bombardier din familia Commander nu dezamagesc cand vine vorba de sarcini de munca in conditii solicitante sau de agrement, beneficiind de inginerie de top, componente de calitate inalta si multiple avansuri tehnice.

Nu exista un alt vehicul side-by-side mai potrivit pentru recreatie heavy duty decat Commander! Ofera spatiu generos pentru depozitarea uneltelor si a echipamentelor de camping, devenind partenerul perfect pentru scurte plimbari in outdoor sau calatorii mai lungi. In plus, permite personalizarea cu o paleta larga de accesorii pentru trail riding. Printre acestea, veti regasi parbrize, acoperis, portiere etc. Sistemul LinQ adauga un caracter practic iesirilor in natura, prin faptul ca faciliteaza accesorizarea cu coolere, cutii, genti si rack-uri.

  • Optiuni de motor: 700 si 1000R
  • Commander detine moduri standard Sport si Eco. Riderul poate ajusta raspunsul motorului si transmisiei. Pachetele cu aceasta caracteristica sunt: Commander XT-P, Commander XT, Commander DPS, Commander X MR, Commander MAX DPS, Commander MAX XT-P, Commander MAX XT.
  • Capacitate de incarcare best-in-class, plus capacitate de remorcare de 907.2 kg.
  • Capacitatea de remorcare crescuta si bena rabatabila reprezinta un avantaj.
  • Interiorul este axat pe rider, iar cockpitul modern este mai silentios si ofera protectie imbunatatita. Commander poate acomoda 2 si 4 rideri, in functie de model si cuprinde un pachet cuprinzator la nivel de cockpit: scaun reglabil pentru pilot, portiere mai late, ghidon ajustabil, portiere 1/2 premium.

Can-Am Commander dispune de protectie anti-furt DESS. Cutia cu raspuns rapid Quick Response System (QRS) CVT se caracterizeaza prin flux de aer inalt si protectie electronica pentru curea. Moduri 2WD, 4WD si diferential frontal autoblocabil Visco-Lok QE. Modelele Commander XT-P si X mr sunt upgradate cu tehnologia Smart-Lok si dispun de modurile axate pe performanta, 4WD Trail ACTIV si 4WD MUD.

Gama de SxS-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Pitesti