Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Aprilia SR GT 200

2023 Aprilia SR GT 200

2 minute
2023 Aprilia SR GT 200

De neoprit pentru naveta urbana, pregatit pentru aventuri in afara orasului!

Scuterul Aprilia SR GT 200 are un caracter sporty, este agil si potrivit pentru deplasari zilnice, multumita suspensiei cu cursa lunga si rotilor sculptate. Protectiv si functional, cu o pozitie de riding „activa” care ofera control sporit, SR GT transforma pilotarea prin oras si pe rute extraurbane intr-o experienta dinamica si distractiva.

SR GT 200 este alimentat de un motor monocilindric 174cc, 4 timpi, racit cu apa, SOHC capabil sa ofere suficienta putere si cuplu pentru a naviga fara probleme prin traficul orelor de varf. Cu un design cu linii originale si stil italian, acest scuter Aprilia se remarca prin ghidonul naked, larg, dotarea cu un cadru din otel cu leagan dublu si suspensie reglabila. In afara caracteristicilor tehnice notabile, modelul pe doua roti de fata ofera versatilitate, fiind echipat cu un compartiment de stocare 25 litri amplasat sub sa, unde riderul poate depozita in siguranta o casca integrala. In partea din spate a scutului pentru picioare, veti descoperi un port USB. SR GT 200 este inzestrat cu un tablou de bord LCD avansat. Cu ajutorul extra optiunii Aprilia MIA, riderul poate conecta telefonul prin Bluetooth la comenzile ghidonului.

Controlul si precizia lui SR GT 200 sunt furnizate si de designul compact, sportiv. Rezervorul 9 L este amplasat in tunelul central, creand astfel spatiu ergonomic pentru picioare, cu o parte exterioara care ne aminteste de protectia oferita de un model off-road. Scuterul Aprilia SR GT beneficiaza de discuri de frana dantelate pentru a asigura o franare mai eficienta, lina si imbunatatita, indiferent de drum. De asemenea, luminile de zi cu LED ofera o vizibilitate excelenta chiar si in conditii de vizibilitate redusa. In plus, modelul este disponibil cu mai multe optiuni de culoare atractive: Street Grey, Infinity Blue, Asphalt Black, Aprilia Black, Iridium Grey, Red Raceway.