Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 Vespa Lineup – noutati in gama de scutere italiene

2022 Vespa Lineup – noutati in gama de scutere italiene

3 minute
2022 Vespa Lineup – noutati in gama de scutere italiene

De peste 75 de ani, Vespa continua sa cucereasca generatii de iubitori ai mersului pe doua roti, in spiritul libertatii si stilului neconventional. De-a lungul istoriei sale, brandul din Italia este protagonist al societatii si culturii, dictand trenduri in moda si mentinand un statut emblematic gratie designului sau unic si valorilor legate de independenta si grija fata de mediul inconjurator. Sub sloganul „Live more Vespa”, noua colectie de scutere Vespa pentru sezonul 2022 ii reuneste pe cei mai entuziasti rideri de pretutindeni.

Vespa Primavera si-a facut debutul la sfarsitul anilor 1960, aducand schimbarea in lumea vehiculelor pe doua roti. In prezent, scuterele Primavera sunt un model in termeni de stil si tehnologie: sunt disponibile in variantele 50, 125 si 150 cc cu multiple optiuni de culoare si vin echipate cu motorul avansat si economic i-Get, pentru a oferi o experienta de riding mai „verde” atunci cand tranzitezi strazile aglomerate in drum spre serviciu, scoala sau alta destinatie. Naveta zilnica urbana se va transforma intr-o mica aventura alaturi de scuterele Vespa Primavera! Versiunea Vespa Primavera S (disponibila cu scheme de culoare: albastru, negru, alb) aduce in plus un look sporty, ecran TFT cu display 4.3” si conectivitate VESPA MIA.

Vespa Primavera Touring este prin excelenta cel mai popular scuter destinat celor in permanenta miscare, dotat cu portbagaje fata si spate, un parbriz elegant si o sa dedicata.
Mostenitoare a seriei de Vespa sportive care au invadat strazile europene in anii 1960, modelele Sprint dispun de tehnologii inalte si caracteristici de top, oferind stabilitate si manevrabilitate, alaturi de confort crescut la pilotare. Vespa Sprint, instant recogniscibila datorita farului patrat, beneficiaza de motoarele 50 si 125 cc, este usor de pilotat si manevrat si ofera emisii reduse. Modelul Sprint S se impune prin look-ul mai agresiv si grafica speciala, detine o sa sporty si bord cu afisaj TFT 4.3” care permite conectivitatea la aplicatia VESPA MIA.

Vespa GTS se remarca prin caroseria din otel mai robusta si designul care imbina traditia cu tehnologia de ultima ora. Versatile si confortabile, modelele GTS unesc spiritul urban cu pasiunea pentru touring. Vespa GTS este disponibil cu optiunile de motor 125 si 300 HPE si se impune prin look-ul diferit, agilitate si manevrabilitate. Vespa GTS Touring preia atributele tehnice ale modelului standard si aduce in plus saua dedicata, portbagaj spate si un parbriz elegant. Gama este completata de modelele GTS SuperGTS SuperSport si GTS SuperTech.

Cele mai noi aditii in lineup vin sub forma modelelor Vespa Sei Giorni II Edition si seriilor speciale Vespa (Primavera) RedGTS Super Racing Sixties. Pilotii au la dispozitie o paleta diversificata de accesorii scutere si echipamente de protectie precum manusi si casti scutere de la Vespa pentru a-si pune stilul in valoare in timp ce se indreapta catre destinatiile dorite.

Gama de scutere Vespa este disponibila si pe ATVRom Timisoara