Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Sea-Doo GTI sau cum sa petreci o vacanta reusita la mare

Sea-Doo GTI sau cum sa petreci o vacanta reusita la mare

2 minute
Sea-Doo GTI sau cum sa petreci o vacanta reusita la mare

Sea-Doo GTI da startul distractiei pe apa!
Pasionatii de plimbari cu skijetul pot conta pe modelul GTI, disponibil cu doua optiuni de motorizare. Atat Sea-Doo GTI 90, cat si modelul mai mare GTI 130 dispun de o larga platforma cu sistem rapid de accesorii LinQ, sa Ergolock din doua piese, spatiu generos de stocare, sistem iBR (Intelligent brake & reverse) si compartiment rezistent la apa pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi telefonul.

Pentru zile cu adevarat memorabile pe mare sau pe lac, modelele recreationale GTI din familia de skijeturi Sea-Doo ofera putere, manevrabilitate usoara si dotari moderne. Amatorii de sporturi nautice au parte de o experienta onboard revolutionara datorita stabilitatii si versatilitatii extraordinare oferite de GTI 90 si GTI 130. Cu performanta ultraprevizibila, platforma GTI ofera un centru jos de gravitatie pentru a-i inspira riderului dornic de senzatii tari pe apa mai multa incredere la pilotarea cu viteza. Spatiul cargo abundent, cel mai mare in clasa sa, la care se adauga optiunea de personalizare cu accesorii LinQ variate creeaza oportunitati nelimitate pentru aventura si distractie.

Motoarele Rotax 900 ACE – 90 CP si 1630 ACE – 130 CP asigura acceleratie instanta si economie de combustibil impresionanta. Puterea poate fi livrata in doua moduri de riding diferite: Sport si Eco. Compartimentul pentru manusi include un port USB integrat (disponibil ca accesoriu), permitand incarcarea telefonului sau a camerelor video de actiune. Primul sistem de franare intuitiva pe apa, iBR, a fost recunoscut de Garda de coasta americana pentru imbunatatirea sigurantei si a ajuns acum la a treia generatie. Cu ambele maini pe ghidon, riderii pot efectua diverse manevre, fara griji, la viteze mici.

Carena Polytec Gen II este construita dintr-un material robust si usor, permitand remorcarea skijetului cu majoritatea masinilor. In plus, este mai rezistenta la zgariere chiar si decat fibra de sticla.

In concluzie, prin suma specificatiilor inalte, skijeturile Sea-Doo GTI 90 si GTI 130 au toate sansele sa devina in cel mai scurt timp partenerul preferat de petrecere a vacantelor pe apa alaturi de familie sau prieteni.

Gama de skijeturi BRP Sea-Doo este disponibila si pe ATVRom Pitesti