Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 Sea-Doo GTI SE, un skijet pentru distractie cu prietenii

2022 Sea-Doo GTI SE, un skijet pentru distractie cu prietenii

2 minute
2022 Sea-Doo GTI SE, un skijet pentru distractie cu prietenii

Sea-Doo GTI SE reinventeaza distractia pe apa alaturi de familie si prieteni!

Mai mult confort, mai multe featuri standard, performanta si versatilitate – skijeturile Sea-Doo GTI SE sunt complet echipate pentru o aventura pe mare sau pe lac, in compania celor dragi.

Disponibil cu doua variante de motorizare, modelul cu pachet GTI SE este extrem de adaptabil, ofera spatiu de depozitare generos si dispune de sistemul inovator iBR (Intelligent Brake & Reverse). In completare, cei care doresc pot dota optional skijeturile GTI SE 130 si GTI SE 170 cu sistem iDF (Intelligent Debris-Free Pump System), cu tehnologia VTS (Variable Trim System) si cu sistem premium BRP Audio. Ambele versiuni detin standard scara de imbarcare si sa touring. Ambele modele de skijeturi Sea-Doo din familia GTI SE permit acomodarea a trei persoane.

Platforma GTI asigura un centru mai jos de gravitatie, generand stabilitate incredibila la pilotarea cu viteza sau in repaos. Un avantaj important il constituie spatiu de depozitare de top in clasa. Exista si optiunea de a instala rapid accesorii LinQ diverse, pentru a adauga varietate fiecarei iesiri pe apa.
Tehnologia ACE la nivel de motorizare permite un consum extrem de redus. Modelele GTI SE livreaza 130 CP, respectiv 170 CP.
Carena usoara Polytec GEN II este rezistenta la zgariere (mai rezistenta chiar si decat fibra de sticla), contribuind la livrarea prformantei si eficientei acestui skijet din gama Recreation. GTI SE poate fi remorcat cu majoritatea masinilor.

Inainte de a se lansa in aventura pilotarii pe apa a unui pwc de tip jetski, orice rider responsabil trebuie sa poate echipamente de protectie skijet adecvate: ochelari de protectie, vesta flotabilitate, manusi etc.).

Gama de skijeturi BRP SEA-DOO este disponibila si pe ATVRom Bucuresti