Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 Kawasaki Z900 50th Anniversary

2022 Kawasaki Z900 50th Anniversary

2 minute
2022 Kawasaki Z900 50th Anniversary

Motocicleta 2022 Kawasaki Z900 50th Anniversary reprezinta o editie aniversara, special conceputa pentru a marca trecerea a 50 de ani de serie Z. Se distinge prin schema pe rosu Firecracker Red care ii pune in valoare spiritul de cuceritor al strazilor urbane si nu numai. Liniile agresive si stilul Sugomi inconfundabil accentueaza atitudinea de naked facut sa domine orasul.

In timp ce elementele de design distinctive sugomi ale modelului de baza Z900 raman neschimbate (pozitia ghemuita, capul pozitionat jos si codita in sus), varianta 50th Anniversary beneficiaza de o serie de actualizari.

Kawasaki Z900 50th Anniversary se bazeaza pe un motor racit cu lichid, 4 timpi, 4 cilindri in linie, DOHC, 16 valve, 948 cc. Riderul dispune de pornire electrica, la care se adauga cutie cu 6 viteze, ambreiaj manual si transmisie pe lant. La nivel de sasiu, modelul de fata din familia de motociclete Kawasaki impresioneaza prin dotarea cu suspensie fata cu furca inversata 41 mm, ajustabila. Franele pe discuri puternice asigura putere de stopare optima in orice situatie. Pachetul include cadru trellis din otel si o sa de inaltime 820 mm. Anvelopele Dunlop Sportmax Roadsport 2 contribuie la caracterul manevrabil superb. Rezervorul ofera capacitate de 17 litri. Comunicarea rider – vehicul se realizeaza prin intermediul bordului modern cu display digital TFT color ce confera cockpit-ului un aspect high-tech.

Noul instrumentar al lui Z900 beneficiaza, de asemenea, de cateva caracteristici suplimentare care nu au fost disponibile pentru modelul anterior. In plus, ofera conectivitate smartphone si tehnologie Bluetooth. De asemenea, pilotii vor gasi ca aplicatia dedicata “RIDEOLOGY THE APP” poate fi foarte avantajoasa, contribuind la o experienta mai buna in timpul deplasarilor.

Lista de atribute inalte ale motocicletei Z900 in editie aniversara include modurile de putere selectabile Full Power si Low Putere, alaturi sistemul de asistenta la pilotare KTRC (Kawasaki Traction Control) si moduri de riding integrate (Sport, Road, Rain sau setarea manuala Rider). Acest model naked vine echipat cu lumini LED complete. Alte tehnologii: ABS, ambreiaj Assist & Slipper, indicator de riding economic.

Lineup-ul Kawasaki Motorcycles este disponibil si pe ATVRom Pitesti