Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 Kawasaki W800

2022 Kawasaki W800

2 minute
2022 Kawasaki W800

W800 pastreaza viu spiritul dinastiei Kawasaki W prin detaliile atent gandite si ingineria moderna! O motocicleta Kawasaki cu aer old-school si tehnnologie inalta.

Motocicleta Kawasaki W800 2022 se bazeaza pe motorul de legenda Vertical Twin de 773cmc. Motorul cu 2 cilindri, in 4 timpi pe racire cu aer a primit optimizari si este capabil sa dezvolte 48 cai putere. Vine cuplat la o cutie cu 5 viteze. Riderul beneficiaza de pornire electrica. Spre deosebire de motoarele predominant negre ale versiunilor W800 STREET si W800 CAFE, motorul din componenta modelului de baza W800 este unul argintiu stralucitor, atragand atentia asupra formei sale clasice. Pachetul standard include suspensia fata cu furca telescopica si suspensia spate cu amortizoare reglabile, alaturi de frane pe disc puternice.

In comparatie cu variantele STREET si CAFE, modelul de baza Kawasaki W800 este cel mai apropiat de motocicleta Kawasaki W1 originala, ca aspect si senzatie la pilotare. Pentru sezonul 2022, W800 surprinde placut printr-o noua schema de culoare atractiva pe rosu cu negru, Candy Fire Red / Metallic Diablo Black.

O serie de caracteristici cheie atrag atentia, printre care farul rotund cu led si emblemele cromate in contrast puternic cu vopseaua stralucitoare a rezervorului de capacitate 15 L si indicatorii de directie in stil clasic, sub forma semnalizatoarelor rotunde mari. Esapamentul a fost proiectat special pentru a scoate in evidenta caracteristicile mecanismului cu manivela 360° al motorului Vertical Twin, o configuratie mentinuta de la originala Kawasaki W, rezultand astfel o nota auditiva specifica.

Ghidonul faciliteaza o pozitie de riding relaxata, in stil vintage, fiind un amestec intre cel mai ridicat al variantei W800 STREET si cel mai sportiv de la W800 CAFE. Saua joasa (790mm), cu profil „tuck and roll” si cusaturi pe margine in stil retro poate acomoda si un pasager in conditii optime de confort. Imbinand designul clasic cu dotarile moderne, Kawasaki W800 detine pe fata far cu LED, astfel incat vizibilitatea nocturna este excelenta. Diametrul marit de 19″ pentru roata din fata si 18″ pentru roata spate contribuie la un echilibru perfect intre manevrabilitate si placerea de a pilota.

Tehnologii din dotarea lui W800: sistem Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper. Acest model din familia de motociclete Kawasaki respecta restrictiile A2.