Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 Kawasaki KX450SR

2022 Kawasaki KX450SR

1 minut
2022 Kawasaki KX450SR

Producatorul japonez a introdus pe piata un nou dirt bike sub forma motocicletelei 2022 Kawasaki KX450SR, o editie limitata cu tuning special si componente gandite pentru curse. Modelul promite sa duca performanta la nivelul urmator. Este construit pe platforma KX450 in colaborare cu cele mai respectate nume din sport.

Caracteristicile cheie ale lui KX450SR consta in motorizarea solida in 4 timpi, 449cc, DOHC, EFI, pe racire cu lichid, un seting avansat la nivelul unitatii ECU, dotarea cu furca KYB pe fata, la care se adauga evacuarea din titan Pro Circuit TI-6, jante negre Dirt Star ST-X si o grafica inspirata de modelele de curse. Motorul este cuplat la o cutie cu 5 viteze. Transmisie pe lant.

Pachetul standard include pornire electrica, ambreiaj hidraulic, frane pe discuri puternice. Cele mai importante tehnologii se regasesc la nivel de sasiu de management al motorului, sub forma modului Kawasaki Launch Control si a sistemului Ergo-Fit. Schema de culoare atractiva pe verde – Lime Green.