Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 Husqvarna Svartpilen 125

2022 Husqvarna Svartpilen 125

1 minut
2022 Husqvarna Svartpilen 125

Svartpilen 201, un explorator urban adus la cele mai noi standarde pentru riderii la inceput de drum!

Husqvarna Motorcycles a lansat noua motocicleta Svartpilen 125 pentru sezonul 2022. Acest model de naked bike este un partener excelent pentru navigarea prin medii urbane aglomerate si nu numai, oferind riderilor la inceput de drum oportunitatea de a-si perfectiona aptitudinile de pilotare.

Motorul 125 cc, 1 cilindru, 4 timpi, pe injectie este conform normelor Euro 5 si este integrat unui sasiu compact pentru a livra un raport optim putere – greutate.

Seria Svartpilen din lineup-ul Husqvarna Motorcycles se distinge printr-un aspect modern, iar modelul 2022 Svartpilen 125 este instant recogniscibil. Ambitiile sale se extind dincolo de granitele orasului. Combina puterea cu un sasiu usor cu un raspuns prompt, devenind in egala masura potrivit pentru plimbari de-a lungul vailor raurilor si pentru ocolirea varfurilor muntoase. Simplitatea si designul inovator stau la baza gamei Svartpilen, sinonima cu mostenirea suedeza a Husqvarna. Dinamica sportiva si caroseria spartana contribuie la o experienta de riding pura. La bordul lui Svartpilen 125, veti calatori cu stil, uitand de stressul zilnic urban.

Gama de motociclete Husqvarna este disponibila si pe ATVRom Pitesti