Acasă > Stiri  >  2022 CFMOTO 800MT

2022 CFMOTO 800MT

2 minute
2022 CFMOTO 800MT

CFMoto 800MT – un membru nou in familie! Motocicleta touring a producatorului chinez este disponibila in doua variante, Standard si Adventure. Cei care inca sunt de parere ca modelele brandului made in China sunt ieftine si nu aduc calitate, vor vedea negresit contrariul, deoarece MT800 demonteaza aceasta preconceptie. Nu numai ca CFMoto deja fabrica o serie de motociclete KTM, dar face si motoarele pentru KTM-urile care se vand pretutindeni in lume.

Despre modelul 2022 CFMoto 800MT Adventure expertii spun ca nu se compara cu niciun alt adventure bike din lineup-ul KTM, cu toate ca designul a fost realizat de Kiska Design (cunoscuti pentru colaborarile cu KTM si Husqvarna). 800MT, conform specialistilor, aduce a Africa Twin versus un enduro mare precum KTM 790 Adventure, renuntand la designul rezervorului urias in favoarea unuia conventional. Rezervorul are capacitatea de 19L. De altfel, designul este focalizat mai mult pe confort la pilotarea pe distante lungi si mai putin pe capacitatile off road (fata de modelele Adventure ale KTM).

800MT promite sa fie varful de lance al gamei de motociclete CFMoto. Motorul bicilindric 799 cc dezvolta pana la 94 CP, iar dotarile ca sistemul de ABS (Bosch), controlul tractiunii si pornirea electrica, plus GPS incorporat, manerele si saua incalzite vin standard. Adaugati lumini LED complete (de zi si de noapte), lumini de ceata, electronic cruise control, schimbare rapida a vitezelor, moduri de pilotare, anti-furt, Ride by Wire, alarma.
Instrumentarul electronic este usor de accesat prin intermediul unui ecran TFT 7-inch. Pachetul este completat de suspensii KYB ajustabile manual si frane J Juan, un cadru din aluminiu usor si brat din aluminiu.
Fara bagaje, 800MT cantareste 231 kg si cu tot cu un top box, portbagaje laterale si sistem de montare ajunge la 248 kg.
Inaltimea seii este de 825 mm. Anvelope 19-inch pe fata / 17-inch pe spate, cu optiune de adaugare a spitelor. Alte accesorii consta in scut si bare de protectie.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Timisoara