Acasă > Stiri  >  2022 CAN-AM TRAXTER MAX LONE STAR

2022 CAN-AM TRAXTER MAX LONE STAR

3 minute
2022 CAN-AM TRAXTER MAX LONE STAR

Can-Am Traxter MAX Lone Star 2022 este un side-by-side utilitar construit pentru cele mai dure provocari in medii off road. Modelul de fata de SxS Bombardier poate fi considerat varful de lance al gamei Traxter MAX si a fost optimizat in cele mai mici detalii pentru sezonul 2022: banchete confortabile care pot acomoda 6 persoane, motor de top in industrie Rotax HD10, dotari unice interioare si multiple dotari de fabrica extra. Lineup-ul include si o varianta a acestui side-by-side: Can-Am Traxter MAX Lone Star Cab 2022.

Can-Am Traxter MAX Lone Star se bazeaza pe un motor Rotax HD10 V-twin, racit cu lichid, EFI, 976cc capabil sa dezvolte 82 CP, astfel incat nu va va abandona atunci cand aveti de rezolvati sarcini de munca dificile in medii greu de accesat. Acest side-by-side Can-Am dispune de control inteligent al acceleratiei – iTC. Bancheta VERSA-PRO cu sa intarita face parte din pachetul LONE STAR si include sa reglabila pentru pilot. Printre accesoriile standard se numara troliul cu ghidaj rola de capacitate 2041 kg, un accesoriu deosebit de important si care va permite sa iesiti din situatiile critice de pe traseu cu usurinta.

Alte dotari: scut de protectie complet HMWPE, display digital 7.6 inch cu tastatura, finisaje Lone Star, semnatura LED, cutie PRO-TORQ CVT cu raspuns rapid (Quick Response System – QRS) si flux de aer inalt, cu trepte Extra-L / H / N / R / P si protectie electronica pentru curea, moduri selectabile de tractiune 2WD / 4WD cu diferential auto-blocabil frontal Visco-Lok† QE. La toate acestea se adauga o serie de sisteme electronice: control la coborarea in panta, moduri ECO / ECO Off / Work, servodirectie Dynamic Power Steering – DPS.

La nivel de sasiu, side-by-side-ul Can-Am Traxter MAX Lone Star beneficiaza de suspensie fata cu brat dublu in A si bascula, cursa 254 mm si suspensie spate cu brat TTA, lungimea cursei 254 mm si amortizoare pe gaz. Puterea de stopare superioara in orice conditii de teren si de vreme este asigurata de franele fata si spate hidraulice pe discuri 220 mm cu etriere cu doua pistoane. Pachetul este completat de anvelopele Maxxis Bighorn 2.0† si jantele 14 inch din aluminiu. Garda la sol este de 330 mm. Cabina beneficiaza de aprobare ROPS. Can-Am Traxter MAX Lone Star este echipat cu o cutie cargo de capacitate 454 kg, ofera capacitate de incarcare pe spate de 113.4 kg. Capacitatea de depozitare totala este de 63.9 litri (torpedou, cutie detasabila si rezistenta la apa amplasata sub scaunul pasagerului, compartiment detasabil pentru si rezistent la apa pentru unelte, suporturi pentru pahare. Capacitatea de remorcare a acestui vehicul 4×4 de teren din familia Can-Am Bombardier este de 1134 kg. Capacitatea de incarcare este de 785 kg. Rezervorul detine capacitate de 40 L. Alte echipamente standard: baterie 12-V (30 amp/h), magnetou 650-W, prize DC in consola (10-A) si doua porturi USB port (10-A), sistem de iluminare 140 W – patru reflectoare 35-W ce asigura o vizibilitate larga, semnatura LED si stopuri LED.
Bancheta VERSA-PRO asigura suport lateral aditional, iar scaunele pasagerilor pot fi rabatate. Include scaun reglabil pentru rider, carlige in partea inferioara, ghidon reglabil. Dotari de protectie: bumper din otel frontal heavy-duty, scut de protectie complet HMWPE, acoperis rezistent din doua parti, carlig remorcare 2 inch etc.