Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 CAN-AM MAVERICK X3 X RS TURBO RR

2022 CAN-AM MAVERICK X3 X RS TURBO RR

3 minute
2022 CAN-AM MAVERICK X3 X RS TURBO RR

Construit pentru turul victoriei. SSV-ul Can-Am Maverick X3 X RS Turbo RR se afirma in sezonul 2022 in fata concurentei prin cei 200 cai putere si sfideaza provocarile terenurilor dificile off road prin dotare cu supensia semi-activa Smart-Shox. Acest side-by-side Performance se caracterizează prin latimea de 72 inch si ofera o lungime a cursei de pana la 610 mm. Dispune de tehnologia Smart-Shox, Smart-Lok cu mod 4WD TRAIL ACTIV, brate duble in A inspirate de camioanele de curse Trophy truck, anvelope 32 inch Maxxis Carnivore† si jante 14 inch din aluminiu cu beadlock. Modelul este disponibil cu trei scheme de culoare atractive, pe albastru cu negru (triple black), albastru cu negru (intense blue – carbon black), bej cu negru si rosu (greydesert tan carbon black can-am red).

La nivel de motorizare, SSV-ul sport Maverick X3 X RS Turbo RR se impune prin motorul supra-alimentat TURBO RR Rotax ACE (Advanced Combustion Efficiency) cu 3 cilindri, 900cc, răcit cu lichid, 200 CP, cu intercooler integrat si filtru de aer de inalta performanta, injectie electronica (EFI). Vehiculul vine prevazut cu control inteligent al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control).

Motorul turbo din dotare este cuplat la o cutie automata CVT cu sistem QRS-X si flux de aer inalt, trepte L / H / N / R / P.

O caracteristica importanta a celui mai puternic SSV Can-Am la ora actuala o constituie echiparea cu diferentialul frontal blocabil cu tehnlogia exclusiva Smart-Lok. Riderul beneficiaza de 4 moduri de tractiune selectabile: 2WD / 4WD cu diferential frontal blocabil / 4WD TRAIL ACTIV / 4WD TRAIL precum si de serodirectie DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering).

În termeni de șasiu, Maverick X3 X RS Turbo RR se bazeaza pe suspensia fata cu brat dublu in A si bascula, cursa 559 mm, brate inspirata de la camioanele Trophy truck si detine amortizoare ajustabile FOX† 2.5 PODIUM† Piggyback cu bypass si Smart-Shox cu DDA Valve (Dynamic Damping Adjustment).
Suspensia spate TTX ofera o cursa de 610mm si amortizoare FOX† 3.0 PODIUM† ajustabile. Acest side-by-side din familia Bombardier detine anvelope Maxxis Carnivore† (pe fata 32 x 10 x 14 in. si pe spate 32 x 10 x 14 in.), plus jante 14” aluminiu cu beadlock. Puterea de franare superioara este asigurata de franele pe discuri hidraulice puternice.

Garda la sol de 406 mm, caroseria rezistenta cu design modern, portbagajul de capacitate 91 kg cu sistem LinQ de atasare rapida a accesoriilor, o capacitate totala de depozitare de 9.4 L si rezervorul de 40 L completeaza pachetul standard. Instrumentarul de bord dispune de display digital 7.6 inch cu tastatura si furnizeaza accesul usor la toate datele necesare calatoriei (vitezomentru, ceas, baterie, temperatura, mod DPS, mod Smart-Shox, moduri SPORT / ECO, indicator 4×4 etc.). La toate acestea se adauga magnetou 850 W, anti-furt, faruri cu LED si lumini cu semnatura Can-Am LED, portiere, acoperis, centuri in patru puncte, scut de protectie complet HMWPE, carlig remorcare pe spate si bara de protectie integrata in partea frontala.

Gama de SxS-uri Bombardier este disponibila si pe ATVRom Pitesti