2022 Can-Am Commander

Noul COMMANDER X MR – „monstrul” de noroi care impinge limitele la extrem

Puterea este cheia pe drumurile off road dificile si indiferent de teren, ai nevoie de tractiune maxima. In cazul noului Can-Am Commander, acest lucru este posibil printr-o simpla apasare de buton, datorita diferentialului Smart-Lok special tunat pentru zone cu noroi si apa adanca. Garda la sol inalta, anvelopele XPS Swamp Force, admisiile de aer cu snorkel sunt doar cateva din caracteristicile lui Can-Am Commander, un vehicul 4×4 de teren construit sa nu dea inapoi in fata mlastinilor si portiunilor abrupte.

Modelul Can-Am Comander din familia de side-by-side-uri Bombardier este rezultatul a zece ani de dezvoltare axata pe necesitatile riderului. Noul Commander 2022 beneficiaza de design de nivel urmator, capacitati de varf in industrie si permite personalizarea in functie de preferintele fiecarui pilot. Acest SxS Bombardier ofera spatiu generos pentru depozitare, fie ca este vorba despre unelte de vanatoare, de camping sau alte diverse incarcaturi, aspect care se datoreaza echiparii cu sistemul LinQ. Cu o lista lunga de featuri integrate si accesorii intuitive, riderul are ocazia sa descopere mereu noi modalitati de a profita de avantajele oferite de vehiculele Commander. Modelele de fata pot fi accesorizate, dupa nevoie, cu un Adventure Roof Rack (portbagaj adventure pe acoperis), LinQ Modular Boxes (cutii modulare LinQ) sau un Cargo Rack (portbagaj cargo).

Indiferent de traseu si conditii, Commander este pregatit sa depaseasca toate provocarile. Toate variantele detin garda la sol ridicata si un set de accesorii gandite special, ulterior mai putandu-se adauga un portbagaj spate adventure (Rear Adventure Rack) sau un LinQ Cooler.

Optiuni de motorizare 700 si 1000R noi. Tehnologia pDrive este disponibila pentru motoarele 700, la care cutia automata cu raspuns rapid Quick Response System (QRS) CVT si ventilatie inalta de aer aduce beneficii uriase. Motoarele 1000R dispun de protectie electronica pentru curea (Electronic Drive Belt Protection). Modurile de pilotare SPORT si ECO permit ajustarea motorului si raspunsul transmisiei.

Capacitate de remorcare best-in-class de 907,2 kg.

Cockpit mai silentios si protectie superioara. Interiorul cabinei a fost gandit sa ofere riderului confort imbunatatit si sa fie fie functional, putand acomoda 4 rideri. Scaunul pilotului este ajustabil, iar portierele din dotare sunt mai late. Commander dispune de portiere premium si scut de protectie complet, plus un acoperis sport pentru versiunile XT si XT-P.

Setup inovativ la nivel de suspensii – manevrabilitate crescuta in toate conditiile de riding. Controlul geometriei, suspensia cu brat dublu in A pe fata cu bascula si suspensia TTa pe spate contribuie la stabilitate. Toate modelele X sunt echipate cu brate arcuite pe fata si pe spate.

Sistem anti-furt (Digitally Encoded Security System – D.E.S.S.).
Capacitate de stocare 27.6 L – compartiment pentru manusi, consola centrala si suporturi pentru pahare, cutie amplasata partea pasagerului.
Gama diversificata de anvelope. Cauciucurile XPS testate in fabrica sunt pregatite sa invinga obstacolele oricarui teren, indiferent de vreme si au fost construite special pentru Commander.
Instrumentar de bord modern cu display 4.5 / 7.6 inch usor de accesat, vizibil in toate conditiile. Display-ul 7.6 inch este standard pentru toate variantele X.

Sistem DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering). Asistenta la pilotare, putere mai mare la viteze joase si efort redus pentru rider, chiar si dupa ore lungi pe traseu.

Modelele Commander dotate cu motoarele Rotax 700 si 1000R sunt disponibile cu pachetele DPS, XT, XT-P, X MR, MAX DPS, MAX XT si MAX XT-P.

Gama de side-by-side-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Arad!