Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2022 ATV CFMOTO CFORCE 450

2022 ATV CFMOTO CFORCE 450

2 minute
2022 ATV CFMOTO CFORCE 450

Modelul de ATV categoria 400cc din gama producatorului chinez, CFMOTO, este cel mai accesibil din lineup si livreaza performanta dovedita off road pentru a veni in sprijinul celor care cauta distractia pe trasee dificile sau au nevoie de un aliat puternic si practic pentru a rezolva treburile zilnice in preajma gospodariei, cabanei sau la ferma.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 450 2022 este disponibil in doua variante, cu sasiu scurt si cu sasiu lung, acesta din urma putand acomoda in conditii de confort si un pasager. Motorul monocilindru, racit cu lichid, in 4 timpi, 4 valve, 398cc, SOHC, EFI livreaza maximum 31 cai putere si vine cuplat la o cutie automata CVTECH, trepte P/R/N/H/L si frana de motor standard. Riderul beneficiaza de tractiune selectabila 2wd/4wd si diferential blocabil 4wd.

Acest ATV CFMOTO ofera o capacitate de remorcare de pana la 281 kg si vine accesorizat cu carlig 2” astfel incat veti putea transporta cu usurinta diverse incarcaturi pe teren accidentat si plin de obstacole. Un avantaj il constituie dotarea cu rack-uri heavy-duty din otel. Pachetul este completat de faruri halogen de inalta intensitate cu accente LED pentru vizibilitate optima pe traseu indiferent de conditii, lumini spate integrate, garda la sol 9.8”, jante 12 inch din otel si bord digital multifunctional cu acces facil la toate datele necesare pentru o experienta de riding in prametri optimi. La nivel de sasiu, se remarca echiparea cu suspensia fata independenta cu brat dublu in A si suspensia spate ajustabila, amortizoare pe ulei, la care se adauga frane pe discuri hidraulice puternice pentru o putere de stopare superioara. ATV-ul CFMOTO CForce 450 este disponibil cu trei scheme de culoare atractive: albastru, verde si alb.

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucovina