Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Kawasaki Ninja ZX-6R

2021 Kawasaki Ninja ZX-6R

2 minute
2021 Kawasaki Ninja ZX-6R

Motocicleta Kawasaki Ninja ZX-6R vine in sezonul 2021 echipata la cele mai inalte standarde pentru a furniza o experienta de pilotare sigura si plina de adrenalina.

Modelul ZX-6R dispune de o motorizare solida 636cc, de avansuri tehnologice si un sasiu de greutate usoara, fiind optimizat pentru rularea pe strada si pe circuit. Acest sportbike din categoria midsize impresioneaza si prin look-ul modern, pe masura performantei.

La nivel de suspensii, vine dotat cu furca inversata Showa SFF-BP 41mm pe fata si cu suspensia pe spate Uni-Trak ajustabila, cu amortizor pe gaz. La acestea se adauga franele pe disc puternice, plus anvelope Bridgestone Battlax Hypersport S22. Pachetul standard este completat de moduri de putere selectabile, control al tractiunii KTRC (Kawasaki TRaction Control), schimbare rapida a vitezei KQS (Kawasaki Quick Shifter), ambreiaj Assist & Slipper si cadru din aluminiu, indicator de riding economic cu rol in reducerea consumului. Instrumentarul de bord cu ecran LCD multifunctional favorizeaza o comunicare excelenta rider-vehicul.

Stylingul cu faruri si stop cu LED contribuie la aspectul agresiv al motocicletei Kawasaki de fata. Din punct de vedere al confortului, Kawasaki Ninja ZX-6R se caracterizeaza prin ergonomie ridicata. Sunt disponibile doua optiuni de culoare pentru aceasta motocicleta Kawasaki: albastru-negru (Pearl Nightshade Teal / Metallic Spark Black) si alb-gri (Pearl Crystal White / Pearl Storm Gray / Ebony). In afara de acest model, in gama constructorului japonez veti descoperi si varianta Ninja ZX-6R ABS KRT Edition cu grafica si schema de culoare exclusive.