Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Husqvarna Norden 901, un adventure tourer de exceptie

2021 Husqvarna Norden 901, un adventure tourer de exceptie

4 minute
2021 Husqvarna Norden 901, un adventure tourer de exceptie

Norden 901 este o motocicleta adventure touring exceptionala. Este alimentata de un motor 889cc cu doi cilindri paraleli capabil sa dezvolte 105 CP si are in componenta un cadru trellis usor din otel. Puteti considera ca Husqvarna Norden 901 este pachetul complet pentru calatorii pe distante lungi. Suspensia de cursa lunga gandita pentru off road ii permite riderului sa traverseze orice teren, in vreme ce ergonomia confortabila va face din fiecare calatorie o aventura. Exploreaza lumea in felul tau alaturi de noua motocicleta Norden 901!

Geometrie. Indiferent unde planuiesti sa ajungi, Norden 901 te va duce la destinatie. Cadrul trellis construit din otel crom-molibden este conceput special pentru distante mari, pentru a suporta incarcatura si pentru a oferi confort sporit la pilotare chiar si dupa ore indelungate petrecute in sa.

Caroseria. Norden 901 transmite dorinta de explorare, fiind in egala masura o motocicleta potrivita pentru naveta zilnica, precum si pentru un tur de o luna. Forma urmeaza functiei la nivel de design al caroseriei, reflectand stilul si eficienta modelelor de curse Husqvarna. Motocicleta detine un rezervor rezistent si generos care va oferi autonomie de aproximativ 400 km. Ergonomia cu linii zvelte in stilul Dakar Rally impreuna cu un centru jos de greutate controbuie la manevrabilitate usoara. Inaltimea seii poate fi ajustata.

Anvelope offroad. Norden 901 vine echipata cu jante de diametru mare, 21 inch pe fata si 18 inch pe spate. Cauciucurile Pirelli Scorpion Rally STR asigura tractiune optima pe traseu si au profil de greutate usoara, furnizand manevrabilitate crescuta si riscuri reduse de pana.

Suspensie. Controlul si confortul se regasesc pe lista de avantaje oferite de Norden 901. Furcile inversate WP APEX 43 mm, cursa 220 mm, ajustabile pe fata garanteaza performanta fara compromisuri si confort in orice mediu, atat pe asfalt, cat si in offroad. Suspensia spate WP APEX are o cursa de 215 mm si este reglabila. Ajustarea setarilor se realizeaza rapid si cu usurinta. Controlul ridicat si confortul deosebit la pilotare elimina din limite pentru a va extinde aventura.

Motorizare. Motorul racit cu lichid de capacitate 889 cc ofera vibratii reduse si ofera un maximum de 105 cai putere. Intervalul de service la 15000 km si consumul redus de combustibil fac ca motorul lui Norden 901 sa fie foarte potrivit pentru toate sarcinile.

Frane. Pentru a excela pe strada si in afara asfaltului, Norden 901 are nevoie de frane puternice, cu control crescut. Va puteti baza pe sistemul controlat Bosch ABS pentru a beneficia de putere de stopare rapida si precisa, indiferent de drum. Sistemul de frane J.Juan aduce tehnologia derivata din MotoGP. Franele pe discuri flotante 320 mm, patru pistoane pe fata ofera un feedback exceptional. Frana spate pe disc 260 mm cu doua pistoane completeaza pachetul. Sistemul Bosch ABS poate fi dezactivat pentru roata din spate de catre rideri avansati.

Moduri de riding selectabile: Street, Rain, Offroad, plus optional Explorer Mode. Raspunsul la acceleratiei, controlul tractiunii si puterea de varf sunt toate variabile in moduri diferite.

Schimbare usoara a vitezei. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze moderna. Sistemul Easy Shift imbunatateste tractiunea pe spate si va permite sa mentineti controlul.

OFFROAD ABS. Modul Offroad extinde si rafineaza capacitatile sistemului Bosch ABS pentru a va ajuta sa impingeti limitele si sa va continuati aventura.

Tehnologie premium si dotari de confort.

Conectivitate. Pentru Norden 901 este disponibila optional aplicatia Ride Husqvarna Motorcycles (pentru Android si iOS) care livreaza comunicatie si muzica via Bluetooth, permite instalarea de harti si va asigura ca nu va veti rataci niciodata.

Colectia de echipamente de protectie functionale este cuprinzatoare. O casca adventure pe care va puteti baza este MX-9 ADV MIPS – ofera ventilatie eficienta si lentila anti-ceata. Creata pentru Husqvarna Motorcycles de Bell. In colectie veti mai gasi geaca si pantalonii Scalar EP creati de REV’IT si care se caracterizeaza prin rezistenta deosebita la rupere datorita materialului special Cordura, cu membrane Hydratex 3L respirabile, detasabile si rezistente la vant si la apa. La acestea se adauga manusile Scalar si cizmele premium Crossfire 3 SRS facute exclusiv pentru Husqvarna Motorcycles de SIDI.

Accesorii tehnice. Pentru un plus de functionalitate, stil, performanta si confort, riderii pasionati de calatorii au la dispozitie lineup-ul extens de accesorii tehnice. Aici veti regasi sisteme de portbagaje, sei incalzite si manere, silentiator Akrapovic ‘Slip-on Line’ din titan, kit pentru suspensii mai joase si multe alte solutii diversificate care va vor permite sa va largiti orizonturile alaturi de Norden 901.

Gama de motociclete Husqvarna este disponibila si pe ATVRom Timisoara