Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 CFMoto UForce 800

2021 CFMoto UForce 800

2 minute
2021 CFMoto UForce 800

CFMoto completeaza lineup-ul 2021 de vehicule SxS utilitare cu modelul UForce 800. Manevrabil, spatios si confortabil, acest side-by-side CFMoto se bazeaza pe un motor in 2 cilindri, 4 timpi, 800cc, SOHC, 8 valve, pe racire cu lichid cuplat la o cutie de inalta performanta CVTech.

Caracterul utilitar al lui UForce 800 este subliniat prin capacitatea de remorcare de 567 kg, dotarea cu portiere, portbagaj de capacitate 272 kg, troliu 1587 kg care poate fi actionat de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi wireless si carlig remorcare 2”. Pachetul standard include servodirectie EPS (Electronic power steering), sa din vinyl, faruri si proiectoare cu LED, cockpit cu design ergonomic, jante din aliaj 14”. La toate acestea se adauga franele pe discuri hidraulice puternice, suspensia fata independenta cu brat dublu in A, amortizoare pe ulei ajustabile, frana de motor, claxon, oglinzi, instrumentar de bord digital. Schemele de culoare disponibile sunt pe gri, portocaliu si camuflaj (Titanium Grey, Lava Orange, True Timber Camo).

Capabil sa dezvolte pana la 62 cai putere, side-by-side-ul CFMoto UForce 800 este unul dintre cele mai practice vehicule 4×4 de teren si va permite sa desfasurati in bune conditii atat activitati de agrement, cat si sa duceti la indeplinire sarcini de munca diversificate in medii dificil de accesat.

Acest produs se gaseste si pe ATVRom Piatra-Neamt!