Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 CF Moto 650MT ABS

2021 CF Moto 650MT ABS

2 minute
2021 CF Moto 650MT ABS

Modelul 2021 CF Moto 650MT ABS a fost gandit pentru riderul care tranziteaza zilnic aglomeratia urbana, dar si care tanjeste sa parcurga distante mari la bordul unei motociclete versatile, confortabile si manevrabile.

Modern si cu design ergonomic, modelul CF Moto de fata permite personalizarea, astfel incat cei care doresc sa intreprinda o calatorie mai lunga pot dota acest vehicul pe doua roti cu diverse optiuni extra, cum ar fi portbagaje generoase sau altele. Pachetul standard include bara pentru protectia caroseriei, un nou prabriz si deflectoare laterale pentru confort imbunatatit la pilotare, plus aparatori de maini integrate si un port de incarcare USB usor accesibil.

Motocicleta 650MT se bazeaza pe motorul de incredere CF Moto 650 cc cu 2 cilindri, 4 timpi, racire cu lichid, DOHC, Bosch EFI, oferind performanta de incredere riderilor mai putin experimentati, in timp ce suspensia tunata special in configuratie cu o furca telescopica cu o cursa lunga si suspensie spate cu monoamortizor permit o experienta de riding optima in orice conditii. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze.
Designul angular tipic studiolui Kiska caracterizeaza si modelul CF Moto 650MT ABS. Farurile cu LED se potrivesc cu liniile ascutite ale caroseriei si aparatorii de vant.
Riderul poate alege intre modurile Sports si Economic in functie de necesitati.