Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Aprilia Tuareg 660

2021 Aprilia Tuareg 660

3 minute
2021 Aprilia Tuareg 660

Asteptarea a luat sfarsit si la finalul lunii octombrie, Aprilia Tuareg 660 a aparut pe piata. Motocicleta adventure de la Aprilia ofera manevrabilitate excelenta pe asfalt si in afara lui si va fi disponibila din decembrie. Pentru a celebra intoarcerea adevartului mit al off road-ului, Aprilia a pus bazele unui sistem de prebooking online care ofera avantaje interesante celor care se inscriu pentru achizitie, printre care privilegiul de a aduce primii acasa una dintre cele mai asteptate motociclete. Tot online se poate alege, incepand cu 3 noiembrie, culoarea preferata si dealerul de unde va putea fi luata motocicleta. Pentru primele exemplare destinate celor care se inscriu din timp, Aprilia garanteaza cheltuielile de inmatriculare incluse in pret.

Aprilia Tuareg 660 preia din punct de vedere mecanic elemente de la RS 660 si de la Tuono 660. Aceasta motocicleta Aprilia este conceputa sa faca fata celor mai dure obstacole ale pilotarii off road, oferind o manevrare usoara si confort crescut pentru a-i permite riderului sa acopere distante mari. Reprezinta cea mai buna combinatie intre modelele enduro cu 1 cilindru si motocicletele adventure de capacitate medie, doua lumi opuse pana acum.

Cu un design absolut original si care nu se conformeaza tiparelor, Aprilia Tuareg 660 este usoara si puternica, cu o greutate de numai 187 kg si capabila sa dezvolte pana la 80 CP. Este rezultatul unui proiect ultra-modern si se distinge prin ergonomie, cu un corp zvelt si un ghidon lat pentru a facilita miscarea in sa. Suspensia de cursa foarte lunga garanteaza ca va depasi orice provocare. Dispune de un pachet complet si include sistem de iluminare cu LED si DRL si un instrumentar TFT 5.5-inch color. Aduce standard sistemul APRC cu Ride-by-Wire ce include controlul tractiunii, cruise control, control la franare al motorului si mai multe harti pentru motor. Sunt disponibile 4 moduri personalizabile de riding.

Aprilia Tuareg 660 se bazeaza pe un motor cu 2 cilindri de ultima generatie, usor si performant, tunat pentru a face fata celor mai dure solicitari ale pilotarii in off road. Puterea poate fi limitata la 35kW, ceea ce este perfect pentru riderii novici, iar restul caracteristicilor tehnice se mentin. Catalogul de accesorii este cuprinzator si include componente pentru o experienta mai sportiva si mai confortabila atunci cand calatoriti pe distante mari. Aprilia a lansat si o colectie de accesorii tehnice dedicate pentru touring si off road-ing. Schemele de culoare disponibile includ varianta Acid Gold, o alegere indrazneata si distinctiva in adevarata traditie Aprilia si varianta Martian Red dominata de combinatia de rosu cu negru. La acestea se adauga grafica mai nostalgica Indaco Tagelmust.