Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup-ul 2020 Indian Challenger

Lineup-ul 2020 Indian Challenger

3 minute
Lineup-ul 2020 Indian Challenger

In familia Indian, un membru nou si-a facut aparitia in octombrie anul trecut pentru a se alatura modelelor bagger deja consacrate Chieftain si Springfield. Motocicleta 2020 Indian Challenger poate fi caracterizata drept un model bagger cu stil suta la suta american, tehnologie la nivel superior si confort premium.

Lasand deoparte impresia vizuala puternica pe care o transmite aceasta motocicleta bagger moderna, trebuie spus in primul rand ca detine cel mai viguros motor din clasa sa. Pe de alta parte, designerii Indian au dorit sa se asigure ca modelul Challenger isi va surclasa concurentii. Vice-Presedintele Indian Motorcycle, Reid Wilson a declarat ca motocicleta se adreseaza riderilor care stiu ca micile detalii fac diferenta: „Scopul a fost sa nu neglijam niciun aspect si sa oferim un bagger care intrece standardele ca putere, manevrabilitate, confort si tehnologie”.

Principale caracteristici

  • motorul Indian PowerPlus, 4 valve per cilindru, primul de capacitate mare (108 cubic-inch, 60-degree V-twin) pe racire cu lichid construit de compania americana.  Genereaza 122 cai putere (best-in-class).
  • cutie cu 6 viteze, ambreiaj Assist
  • 3 moduri de pilotare: Rain, Standard, Sport

Challenger include toate facilitatile premium touring la care va puteti gandi: electronic cruise control, lumini LED, sa confortabila la drum lung, ABS, pornire fara cheie, portbagaje rezistente la orice conditii de vreme cu spatiu de stocare de 68 litri (18 galoane). In plus, are un sasiu modern cu aspect agresiv care in combinatie cu cadrul usor din aluminiu si amortizorul hidraulic, ajustabil pe spate de la FOX contribuie la manevrabilitate fara egal si la stabilitate ultra-solida.

Alte echipamente: frane Brembo, anvelope touring Metzeler® Cruisetec® pentru tractiune inalta; aparatoare de vant reglabila.

Aceasta motocicleta Indian vine cu variantele Challenger Limited si Challenger Dark Horse care includ tehnologia intuitiva Smart Lean ce serveste pentru a adauga control la viraje pe langa control la tractiune si ABS. Modelele mai beneficiaza de cel mai personalizabil ecran de bord touch de 7-inch (Ride Command) din cate exista pentru vehiculele pe doua roti.

Pentru a marca debutul pe piata, lineup-ul Challenger este acompaniat de accesorii originale cum ar fi Colectia Indian Challenger Rogue pentru riderii preocupati de stil sau Colectia Indian Challenger Tour creata pentru un plus de confort in calatorii (cu spatar si scarite pentru pasager, sa extinsa, aparatoare de vant 16-inch etc.).

Scheme de culoare – Titanium Metallic pentru modelul de baza;
– Thunder Black Smoke, Sandstone Smoke, White Smoke pentru versiunea Challenger Dark Horse;
– Thunder Black Pearl, Deepwater Metallic, Ruby Metallic pentru varianta Indian Challenger Limited.