Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV-uri de copii Can-Am 2020

ATV-uri de copii Can-Am 2020

2 minute
ATV-uri de copii Can-Am 2020

Pasiunea pentru off road nu cunoaste varsta! Daca intentionezi sa iei un ATV pentru copii, o alegere nimerita ar fi sa optezi pentru unul de la Can-Am. Inspirate de modelele destinate adultilor, ATV-urile din gama DS pastreaza fiabilitatea, siguranta si performanta cu care ne-a obisnuit brandul canadian. In continuare, iti prezentam pe scurt 3 ATV-uri Bombardier pentru copii

Can-Am DS 90 ’20 – Cu motor Rotax de 89.5 cc, 4 timpi, 1 cilindru, pe racire pe lichid si tehnologie de top in domeniu, modelul de fata va reusi sa puna in valoare potentialul celor mai tineri piloti fara sacrificiul sigurantei si confortului. Dispune de pornire electrica si limitator de viteza astfel incat parintii vor fi „in control”.

Can-Am DS X 90 ’20 – Se diferentiaza de modelul de baza prin pachetul de dotari X. Un ATV pentru copii inspirat de experienta de curse Can-Am, dotat cu amortizoare, frane si sistem de esapament performante. Grafica atragatoare care va fi cu siguranta pe placul celor mici.

Can-Am DS 250 ’20 – Un model de ATV dedicat copiilor peste 10 ani. Echipat cu motorizare Rotax 249.4 cc, 1 cilindru, 4 timpi, pe racire. cuplat la o cutie de viteze CVT, trepte F / N / R. Fiabil, usor de manevrat datorita componentelor de calitate si tehnologiei superioare, cu o schema de culoare atractiva.