Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cum a fost la Zilele Vespa 2019

Cum a fost la Zilele Vespa 2019

2 minute
Cum a fost la Zilele Vespa 2019

Ziua Internationala Vespa 2019 a avut loc in Ungaria, la Zanka si a adunat laolalta cinci mii de rideri veniti de pretutindeni din lume. Editia de anul viitor se va tine, dupa cum au precizat organizatorii, in doua destinatii: Guimarães, Portugalia (2-5 iulie 2020) si pe Insula Bali din Indonezia (23-25 iulie 2020).

Cel mai mare eveniment Vespa al anului s-a derulat pe parcursul a trei zile si a avut loc intr-o locatie pitoreasca, pe malurile Lacului Balaton.
Parada formata din peste 3500 de scutere Vespa a defilat pe strazile din Zanka, demonstrand ca brandul italian are admiratori pe tot mapamondul, nu doar in Europa, ci si in Hong Kong, Canada, Israel, Japonia, Filipine, Australia si Indonezia.

Evenimentul Vespa World Days se desfasoara anual sub conducerea Vespa World Club fondat in 2006. Toate modelele Vespa, de la scuterul 98cc de legenda lansat in 1946 si pana la modernele Vespa Primavera si Vespa GTS, au trecut proba timpului si au devenit un adevarat simbol al mobilitatii si al libertatii.

In aproape 70 de ani, Vespa nu a capatat doar statutul de cel mai popular si bine vandut scuter din lume (peste 18 milioane de modele Vespa au fost vandute pe cele cinci continente pana in prezent), ci si dimensiuni de fenomen cultural datorita faptului ca a unit generatii intregi cu aceeasi pasiune comuna.