Yadea G5, un scuter „verde” pentru oras

Yadea a lansat pe piata scuterul G5, disponibil in doua variante: G5 City si G5 PRO. Fara emisii, economice si practice pentru tranzitul zilnic urban, cele doua modele se impun si prin look-ul minimalist, modern.

Yadea G5 City si G5 PRO dispun de motorizare electrica si se bazeaza pe baterii Litiu, oferind autonomie de 65 km, respectiv de 130 km. In vreme ce primul modelul poate atinge 45 km/h, G5 PRO permite o viteza de 60 km/h. Ca principale beneficii pentru pilotul care cutreiera zi de zi strazile orasului, aceste scutere Yadea ofera cea mai noua tehnologie in domeniu, un design zvelt si atractiv cu multiple optiuni de culoare pentru a-ti completa stilul chiar si cand te afli in sa, sunt prietenoase cu mediul pentru ca nu emit noxe si asigura o alternativa mai eficienta de mobilitate.

Bordul cu afisaj digital VA LCD 7 inch ajusteaza luminozitatea automat. Un mare avantaj il constituie faptul ca scuterele Yadea G5 sfideaza conditiile de vreme, oferind o functionare optima a bateriei chiar si la temperaturi intre -20°C si -50°C datorita celulelor Panasonic 18650 care beneficiaza de protectie anti-descarcare. Furca spate din aluminiu este deosebit de rezistenta. Inginerii au supus aceasta componenta la testari minutioase cu o incarcare de 155 kg. Franele pe disc hidraulice, 220mm si cadrul din otel rezistent, usor completeaza pachetul standard.