Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Yadea C1 a castigat premiul Red Dot 2020

Yadea C1 a castigat premiul Red Dot 2020

2 minute
Yadea C1 a castigat premiul Red Dot 2020

Anul acesta, scuterul Yadea C1 s-a remarcat dintre multe alte modele si a castigat premiul german Red Dot 2020 pentru design de produs. Constructorul de scutere electrice a mai primit, printre altele, si premiul pentru design Chinese Red Star Design Award.

In ceea ce priveste scuterul Yadea C1, designul sau a fost realizat de catre KISKA, cei care fac si designul pentru motocicletele KTM. Intreg procesul a durat trei ani. Designul incorporeaza elemente clasice de estetica si este inspirat de modelele vintage si este combinat cu tehnologia de ultima ora. Yadea C1 are un look simplu, dar totusi elegant. Vopseaua va arata mereu stralucitoare indiferent de cat de mult folositi scuterul. In afara de aspectul deosebit, Yadea C1 se remarca si prin faptul ca este primul scuter electric inteligent echipat cu un motor integrat montat lateral. Puterea sa este similara celei oferite de o motocicleta 125cc. Vine echipat cu baterie Panasonic litiu.

Yadea C1 nu doar satisface necesitatile de mobilitate urbana, ci in plus ofera o mare libertate de miscare, astfel incat experienta de riding este agreabila si confortabila. Sistemul central de control inteligent integrat este un avantaj de care se vor bucura toti cei care piloteaza un scuter Yadea C1, beneficiind de GPS + GPRS extrem de precis, conectivitate prin Bluetooth si chip PKE. Pe scurt, Yadea C1 stabileste standardele in industria vehiculelor pe doua roti electrice. In 2019, scuterele Yadea C1 si C1S au debutat la show-ul EICMA din Milano, intrand imediat in lumina reflectoarelor si devenind un subiect fierbinte pe platformele sociale. In cadrul expozitiei, profesorul Bas Verkalk de la universitatea din Olanda, care nu a mai condus anterior un vehicul electric pentru a calatori in jurul lumii in 80 de zile, a laudat performantele modelului Yadea C1. Castigarea prestigiosului premiu Red Dot 2020 demonstreaza ca Yadea se concentreaza asupra crearii de produse inovative si ca are un cuvant de spus in dezvoltarea industriei de vehicule electrice pe doua roti.