Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Numar record de victorii Can-Am in 2020

Numar record de victorii Can-Am in 2020

2 minute
Numar record de victorii Can-Am in 2020

Can-Am, castigator al celor mai dure curse off road din lume

Pilotii profesionisti Can-Am stabilesc standardele pentru performanta vehiculelor side-by-side, obtinand pe intreg parcursul anului 2020 rezultate uimitoare in competitile off road. „2020 a fost un an incredibil pentru Can-Am Off-Road”, a declarat Bernard Guy, vice-presedinte al Global Product Strategy, BRP. „Rezultatele vorbesc de la sine. Participarea la curse este un indicator al inovatiei. Observam si testam dinamica si performanta vehiculelor in cele mai dificile conditii si folosim formula castigatoare pentru intreg lineup-ul, indiferent ca este vorba de trasee sportive, de sarcini de munca sau de distractie impreuna cu prietenii si familia.”

Numar record de podiumuri. Categoriile UTV Turbo au fost dominate in 2020 de Can-Am Maverick X3. De la renumitul Dakar Rally din ianuarie pana la Campionatul SCORE Pro UTV din decembrie si toate celelalte competitii, Maverick X3 a scris istorie cu fiecare ocazie.
– Casey Currie si co-pilotul Sean Berriman au devenit primii americani care au castigat raliul Dakar pe patru roti. Ei au acoperit 7500+ km in 12 zile, demonstrand performanta de top a lui Maverick X3.
– Hunter Miller a castigat competitia Ultra4 King of the Hammers („cea mai dura cursa off road de o zi de pe planeta”).
– Phil Blurton a castigat Campionatul Best in the Desert
– Matt Burroughs a castigat Campionatul SCORE
– Corry Weller a castigat seriile Lucas Oil Off Road Racing
– Toby Price a castigat raliul Goondiwindi 400, o cursa de 400 km care se desfasoara in Australia.
– Denisio Casarini Filho si Ivo Renato Mayer au castigat competitia Rally dos Sertões din Brazilia.