Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Victorii Can-Am in sezonul 2020

Victorii Can-Am in sezonul 2020

2 minute
Victorii Can-Am in sezonul 2020

Vehiculele Can-Am au avut un debut de sezon excelent, impunandu-si dominanta in competitiile din acest an. Sirul de victorii a inceput in ianuarie cu Raliul Dakar 2020 si a continuat cu podiumul la „King of the Hammers”, ambele curse fiind recunoscute datorita dificultatii traseului.

Pilotii de SSV-uri Can-Am au testat abilitatile modelelor Maverick X3 in cel mai dur raliu de o zi (KOH). Concurentii au fost devansati in fata side-by-side-urilor de ultima generatie din familia Maverick care au ocupat 8 locuri din top 10 pozitii in clasament. Aceasta performanta s-a repetat dupa ce cu doua saptamani inainte, Can-Am s-a mentinut in top cu 20 pozitii la Raliul Dakar.

King of the Hammers este o competitie care are loc anual in California, se intinde pe parcursul unei zile si este extrem de dura. Traseul prin desert acopera 230 km (143 mile) si include portiuni inguste, intortocheate cu stanci sau presarate cu pietre. Doar 33 din cele 131 intrari in concurs au ajuns la linia de finish in timpul alocat. Aici, doar cei mai buni rideri si doar vehiculele cu adevarat performante au o sansa la glorie.

„Este pe departe cea mai dura cursa la care am participat si nu as fi reusit fara co-pilotul meu, Chad Hughes si cel mai bun vehicul, Can-Am”, a declarat Hunter Miller, castigatorul raliului. Acesta a concurat cu un side-by-side Can-Am Maverick X3 X rc Turbo RR.
„Concurez de 25 de ani si nu am mai experimentat ceva asemanator. Este cea mai grozava zi din viata mea”.

In ceea ce priveste performanta de la Dakar, unde riderii au de parcurs 9000 km in 12 zile prin desertul Arabiei Saudite, Can-Am a fost la inaltime, ocupand toate 20 de pozitii din top. In fruntea clasamentului il regasim pe americanul Casey Currie.

„Vehiculele Can-Am sunt alegerea cea mai buna pentru entuziastii off road-ului”, a declarat Marc R. Lacroix, Marketing Director al Can-Am Off-Road si BRP Sports Marketing. „Nu conteaza daca pilotezi ocazional, daca esti un rider profesionist sau daca te intereseaza un vehicul pentru sarcini solicitante de munca. Lineup-ul de modele Can-Am este construit pentru a castiga si pentru a face fata celor mai dure provocari”.