Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scuterele VESPA RACING SIXTIES 2020

Scuterele VESPA RACING SIXTIES 2020

2 minute
Scuterele VESPA RACING SIXTIES 2020

Ultima noutate pentru cei care prefera un stil sportiv consta in lansarea scuterelor Vespa Sprint si GTS Super cu grafica speciala inspirata de anii 60.

Vespa Racing Sixties este o serie speciala de scutere ce evoca modelele de curse de altadata. Din gama de scutere Vespa, modelele Sprint 50, 125 si 150cc, plus scuterele GTS Super 125 si 300cc au primit ca „haina” noua scheme de culoare pe galben cu rosu si verde ci alb.

In afara graficii, merita amintite si alte aspecte: o sa noua din piele nubuck acoperita de membrana protectoare in caz de vreme rea, finisajele pe negru mat, luminile fata si spate, oglinzile retrovizoare, instrumentarul modern si aparatoarea de noroi (la Vespa GTS Super Racing Sixties), jante aurii cu detalii pe negru mat ce confera o nota eleganta si plina de sportivitate. In vreme ce combinatia de galben cu verde ofera un look mai clasic, variantele de culoare rosu-alb contribuie la un look mai dinamic.

Sursa de inspiratie pentru gama de scutere Vespa Racing Sixties o constituie raliurile anilor 60, cand libertatea de expresie a inceput sa castige teren, la fel ca arena personalizarii vehiculelor. In aceasta perioada, riderii voiau mai multa independenta si autonomie, astfel incat isi alegeau echipa din care voiau sa faca parte si cursele la care doreau sa ia parte, implicandu-se si in alegerea graficii.

Optiunile disponibile pentru modelele din seria speciala Vespa Racing Sixties sunt in esenta un tribut pentru cursele de legenda de pe circuite precum Monaco sau Monza Grand Prix sau pentru campionate de profil ca Targa Florio.