Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Vespa Primavera 50cc Limited Speed 2020

Vespa Primavera 50cc Limited Speed 2020

1 minut
Vespa Primavera 50cc Limited Speed 2020

Vespa a introdus pe piata modelele de scutere Primavera si Sprint 50cc pentru sezonul 2020. Un reper in ce priveste mobilitatea si stilul clasic, cu un aer tineresc si dinamic, noile scutere Vespa aduc in plus limitator de viteza, adresandu-se din ce in ce mai multor rideri.

Ca punct de intrare in aventura pe doua roti, scuterele Primavera si Sprint sunt preferatele pilotilor de pretutindeni de cateva decade reprezentand un partener versatil si practic pentru tranzitul urban in metropole aglomerate, dar si un vehicul util pentru cei care fac naveta in interes de serviciu sau pentru studenti.

Versiunile Limited Speed de scutere 50cc din gama Primavera pasteaza viu spiritul Vespa si sunt disponibile cu mai multe scheme de culoare: alb, negru, rosu, albastru, verde.

De dimensiuni reduse, agile si usor de manevrat, scuterele in varianta Vespa Sprint 50cc Limited Speed sunt disponibile schemele de culoare: galben, rosu, negru, alb. Alte detalii: rezervor de combustibil – 8 litri; 3,2 cai putere (2.4 kW) la 7,500 rpm, emisii nocive reduse.