Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Moto Guzzi V7 III Stone “Night Pack”

Moto Guzzi V7 III Stone “Night Pack”

2 minute
Moto Guzzi V7 III Stone “Night Pack”

Protagonista a unui urias succes pe piata, motocicleta 750cc construita in fabrica din Mandello are acum o varianta noua cu lumini LED.

Cel mai bine vandut model din seria Moto Guzzi V7 III se bucura de o larga popularitate, asa ca producatorul italian s-a gandit sa creeze versiunea V7 III Stone Night Pack.

Perfect integrata vietii dinamice de noapte din metropole, noua motocicleta Moto Guzzi se remarca in peisajul citadin prin manevrabilitatea usoara, greutatea redusa, stilul aparte si calitatea constructiei.

Look-ul lui V7 III Stone este combinat cu puterea LED-urilor. Farul frontal are o pozitie joasa, la fel ca panoul de instrumente si noua aparatoare de noroi, pentru a contribui la un profil mai zvelt. Saua beneficiaza de un design imbunatatit, ce include logo-ul brandului.

In afara de complet negrul „Nero Ruvido”, motocicleta V7 III Stone Night Pack dispune de elegantele scheme de culoare pe bronz (Bronzo Levigato) si pe albastru (Blu Pungente).

Pe langa varianta Night Pack, familia Moto Guzzi V7 III cuprinde alte sase modele: „taticilor” Stone, Special si Racer li s-au alaturat in succesiune rapida V7 III Rough, V7 III Milano si V7 III Carbon, ca rezultat al adaugarii de elemente distincte ce confera fiecaruia un caracter si stil unice.

In concluzie, motocicleta 750cc V7 III Stone s-a dovedit a fi o platforma excelenta pentru proiecte de personalizare. Fanii motocicletelor custom au la dispozitie un catalog intreg de accesorii Moto Guzzi dedicat seriei V7 III, cu peste 80 de parti astfel incat fiecare rider pasionat de motociclism poate obtine un model creat conform preferintelor.