Acasă > Stiri  >  UTV-ul Yamaha Wolverine X4 promite o iesire din banal

UTV-ul Yamaha Wolverine X4 promite o iesire din banal

3 minute
UTV-ul Yamaha Wolverine X4 promite o iesire din banal

Nu cu putin timp in urma, Yamaha aka renumitul constructor de motociclete, vehicule offroad side-by-side si ATV-uria adus in atentia presei si a iubitorilor de vehicule de teren 4×4, un nou model de UTV recreational cu 4 locuri – Wolverine X4. Numele este usor de retinut si sintetizeaza abilitatea sa principala: o agilitate de exceptie care ii permite sa se strecoare prin hatisurile unei paduri, asemenea unui jder, nevastuici sau altui locuitor al tundrei si al zonelor arctice si subarctice.

UTV Yamaha Wolverine X4 la vanatoare

Parcul Motorsport Brushy Mountain din Carolina de Nord a fost gazda primei iesiri oficiale a noului UTV Yamaha. Acest vehicul offroad a fost proiectat special pentru a face fata unor calatorii solicitante si exceleaza printr-un comportament deosebit in spatii inguste, tehnice. In schimb, daca tu cauti un side-by-side cu 4 locuri de la bordul caruia sa scrutezi linia orizontului in desert, ai fi mai inspirat daca te-ai  orienta catre alt model, cu ampatament si motor mai mare si suspensii mai largi.

UTV Yamaha Wolverine X4 in actiune

UTV-ul Yamaha Wolverine X4 este o alegere nimerita pentru o familie care cauta o alternativa la distractiile obisnuite. Totodata, poate servi drept o excelenta modalitate de transport pentru vanatorii si pescarii profesionisti care au nevoie de flexibilitate si spatiu generos pentru depozitarea uneltelor.

La o privire comparativa, Yamaha Wolverine X4 (lungime totala de 122″ si ampatament de 82,7″) este in stransa competitie cu modelele de UTV-uri Kawasaki Teryx 4 si Honda Pioneer 1000-5, pentru acest segment de piata.

Am amintit de spatiul generos oferit de acest UTV Yamaha recreational. Intr-adevar, in cabina exista un spatiu in spatele scaunelor din randul doi, util in special pentru depozitarea diferitelor unelte necesare. In plus, pasagerii si pilotul nu vor resimti disconfortul creat atunci cand trebuie sa isi ghemuiasca genunchii, de exemplu.

UTV Yamaha Wolverine X4 privit din spate

Un aspect demn de apreciat consta in prezenta noului motor 847cc Twin-Cylinder Powerplant. Inca nu stim ce rezerva viitorul, insa nu este exclus ca Yamaha sa implementeze acelasi tip de motor si pentru modelele UTV Wolverine cu doua locuri.

Motor Wolverine X4 2018

La fel ca multe alte UTV-uri Yamaha, si Wolverine X4 se caracterizeaza prin transmisia Ultramatic CVT, care favorizeaza deplasarea pe dealuri si, in general, pe teren mai abrupt.

Motorul si trenul de rulare silentioase pot fi un criteriu pentru fanii offroad mai pretentiosi.

In concluzie, descrierea facuta de producator acestui UTV de agrement corespunde realitatii; modelul Yamaha Wolverine X4 nu este proiectat pentru a fi un UTV cu patru locuri cu care sa te aventurezi in zone de desert. Insa, pentru explorarea altor trasee impreuna cu familia sau prietenii, isi intra foarte bine in rol!

Yamaha Wolverine X4 este un UTV pentru intreaga familie.

 

wolverine X4 in actiune