Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  3 Uleiuri de motor pentru scuterul tau

3 Uleiuri de motor pentru scuterul tau

2 minute
3 Uleiuri de motor pentru scuterul tau

Zi de zi, scuterul este aliatul tau in lupta cu jungla urbana. De aceea, merita sa folosesti pentru mentenanta consumabile de incredere, cum ar fi un ulei de motor creat la cele mai bune standarde.


Tu folosesti un ulei sintetic pentru motorul scuterului tau? Iata 3 exemple de uleiuri de motor concepute special pentru scutere, de la Motul:

MOTUL SCOOTER POWER 4T 5W40 1L. Ulei sintetic destinat motoarelor de scuter in 4 timpi bazat pe tehnologia Technosythese. Acest ulei de motor este compatibil cu orice scuter sau maxi-scuter de capacitate cilindrica intre 50 si 650cmc, cu sau fara convertizor catalitic, benzina cu sau fara plumb. Asigura rezistenta la temperaturi ridicate, fiind ideal pentru conditiile de trafic din oras. Gradul de vascozitate corespunde cu ultimele recomandari ale producatorilor de scutere, imbunatateste pornirea la rece si, totodata, reduce uzura. Volatilitatea mica reduce consumul de ulei. Formula anti-imbatranire, antioxidanta, anticoroziune si antispumant.

MOTUL SCOOTER EXPERT 4T 10W40 1L. Ulei sintetic conceput special pentru motoarele de scutere in 4 timpi. Produsul este bazat pe tehnologia Technosythese, compatibil cu orice scuter sau maxi-scuter avand capacitate cilindrica intre 50 si 650cmc, cu sau fara convertizor catalitic, benzina cu sau fara plumb. Ofera rezistenta la temperaturi inalte ideala pentru conditiile de trafic din oras, iar gradul de vascozitate corespunde celor mai recente recomandari ale producatorilor de scutere. In plus, imbunatateste pornirea la rece si reduce uzura. Volatilitatea redusa diminueaza consumul de ulei. Formula anti-imbatranire, antioxidare, anticoroziune si antispumanta.

MOTUL CITY RIDER 4T 5W40 PEUGEOT 1L. Ulei sintetic dezvoltat special pentru PEUGEOT Motorcycles, destinat scuterelor moderne si puternice echipate cu motoare in 4 timpi, cu capacitate cilindrica peste 50cmc, cu injectie sau carburator, cu sau fara convertizoror catalitic.Rezistenta la temperaturi inalte ideala pentru conditiile de trafic din oras, gradul de viscozitate corespunde celor mai recente recomandari ale producatorilor de scutere, imbunatateste pornirea la rece si reduce uzura. Volatilitatea redusa reduce consumul de ulei. Formula anti-imbatranire, antioxidanta, anticoroziune si antispumant.