Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Top 5 cele mai accesibile skijeturi de pe piata

Top 5 cele mai accesibile skijeturi de pe piata

2 minute
Top 5 cele mai accesibile skijeturi de pe piata

Sea-Doo Spark 60 ’20
Lineup-ul de skijeturi Sea-Doo Rec Lite 2020 include modelul Spark capabil de 60 CP. Printre atributele tehnice ale acestuia, merita amintite motorul Rotax performant si eficient, sistemele de control la pilotare avansate precum iBR (Intelligent Brake and Reverse), sistemul de racire CLCS (Closed-Loop Cooling System). Carena cu design modern realizata din material ultra-rezistent alaturi de schema grafica atractiva si dotarile de confort si accesibilitate transforma modelele Spark in veritabili parteneri de distractie si aventura pe apa. La mare sau pe lac, Sea-Doo Spark are toate sansele sa devina in cel mai scurt timp partenerul preferat al celor care iubesc senzatiile extreme.

Sea-Doo Spark 90 ’20. Fata de modelul de 60cp, Spark 90 aduce in plus modul Sport. Manevrabil, modern si cu un design atractiv cu multiple scheme de culoare, acest skijet BRP Sea-Doo este potrivit pentru oricine doreste sa descopere senzatiile extreme pe apa. Motorizarea Rotax din dotare asigura o experienta de pilotare pe apa antrenanta, fiind in acelasi timp eficienta din punct de vedere al consumului.

Sea-Doo Spark Trixx 2 locuri ’20 – un skijet ideal pentru cei pasionati de acrobatii pe apa. Modelul de fata dispune de o sa slim care contribuie la inlesnirea manevrelor complicate, iar suita de sistem electronice de control (pentru reglarea paralelismului la apă, pentru marșarier, pentru reducerea vibrațiilor) garanteaza o experienta de neuitat atat pentru veterani, cat si pentru incepatori.

Kawasaki SX-R ’20
Cei care vor pilota un skijet Kawasaki SX-R vor avea parte de o experienta antrenanta pe apa datorita motorizarii puternice capabile de 152 cai. Pe langa o manevrabilitate de exceptie si dotari moderne, skijetul Kawasaki SX-R se distinge si printr-un look modern, agresiv conturat si inspirat de modelele de curse.

Kawasaki STX 160 ’20. Seria de skijeturi Kawasaki STX a fost complet remodelata. PWC-urile STX au primit o revizie generala pentru sezonul 2020, mentinandu-se performantele de baza. Designul a fost imbunatatit pentru confort sporit, iar in zona de echipamente avem multiple upgrade-uri. Skijetul Kawasaki STX 160 ’20 este dotat cu motor capabil de 152 cai putere si dispune de afisaj LCD care favorizeaza accesul la orice informatii necesare pentru o experienta optima pe apa si include un indicator economic pentru eficienta de consum sporita. Cu o pozitie de pilotare relaxata ce permite riderului sa isi intinda picioarele, acest skijet Kawasaki 1498cc va deveni rapid partenerul preferat de distractie la mare sau pe lacuri.