Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Un plus de forta cu o toba marca Big Gun

Un plus de forta cu o toba marca Big Gun

2 minute
Un plus de forta cu o toba marca Big Gun

Pasionatii de ATV care doresc un plus de putere si performanta pentru vehiculele lor, fara a cheltui multi bani, pot alege cele mai noi evacuari lansate de producatorul Big Gun.

Tobele sport permit gazelor de evacuare sa iasa mai repede. In acelasi timp, acestea produc si un nivel de zgomot mai mare. In general, tobele sport sunt fabricate din inox si ofera rezistenta superioara in timp la factori externi precum umezeala si rugina. Nu in ultimul rand, tobele sport pot fi prevazute cu detalii atractive si voluminoase.

Primul pas pe care-l fac posesorii de ATV-uri, UTV-uri sau motociclete care prefera sa aduca modificari vehiculelor consta adeseori in echiparea cu un sistem de evacuare nou.

Va supunem atentiei tobele de esapament marca Big Gun. In gama diversificata a acestui producator veti gasi modele de tobe sport pentru ATV, Quad si SxS provenind de la diferiti constructori (Yamaha, Can-Am, Polaris, Kawasaki, KTM, Suzuki, Arctic Cat etc.)
Seria de tobe de esapament EVO R se remarca prin performanta si a fost conceputa pentru echiparea modelelor off road MX si a ATV-urilor sport. In afara de castigul de putere, gama EVO R se evidentiaza prin sunetul profund si masa redusa. Daca doresti sa iti echipezi quad-ul cu o toba esapament de incredere, te poti baza pe gama Big Gun.

Big Gun Evo Racing Series a fost creata ca sa ofere maximum de forta si cuplu in orice plaja RPM. Confectionata din otel inoxidabil, prevazuta cu amortizor de zgomot, evacuarea EVO este mult mai usoara decat variantele stoc.

Un sistem de evacuare performant este tot ce va trebuie in cazul in care vreti sa oferiti ATV-ului un plus de forta.

Daca doriti un produs echilibrat, cu un pret moderat pentru o calitate buna, puteti opta pentru un sistem de evacuare Big Gun.