Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV-uri TGB: 1000LTX si 600LTX

ATV-uri TGB: 1000LTX si 600LTX

2 minute
ATV-uri TGB: 1000LTX si 600LTX

Ce va capta imediat atentia in legatura cu ATV-ul TGB Blade 1000 LTX este designul sau ultra-modern ce include farurile cu lumini LED complete, plus faptul ca „sub capota” veti descoperi o motorizare serioasa, la care se adauga mai multe caracteristici ce contribuie la o experienta de off road riding spectaculoasa. Producatorul taiwanez de ATV-uri TGB isi consolideaza pozitia pe piata prin acest model puternic, manevrabil, usor de adaptat atat pentru activitati recreationale diverse si distractie in outdoor, cat si pentru sarcini utilitare de dificultate medie si mare.

ATV-ul TGB Blade 1000 LTX ridica din nou stacheta in categoria din care face parte. Modelul are un aspect mai stilat, mai sofisticat si agresiv datorita designului frontal cu sistem de lumini inovator cu LED-uri. Printre caracteristicile majore amintim cutia CVT noua imbunatatita cu componente japoneze si bratul in A realizat din material special. O aditie o constituie si grilajul fata detasabil care ajuta la curatarea usoara a radiatorului pentru o viata mai lunga.
Din echiparea standard mai face parte servodirectia Variable Dynamic Power Steering (DPS) cu trei moduri, sasiul extins ce permite acomodarea unui pasager, troliul 3000 lb, jante 14 inch din aluminiu, carligul de remorcare si amortizoare hidraulice EVO de inalta performanta.

La putin timp dupa introducerea pe piata a lui Blade 1000 LTX, producatorul taiwanez a lansat modelul TGB Blade 600i LTX. De greutate mai redusa, cu dimensiuni mai reduse si cu o excelenta manevrabilitate.

Din punct de vedere al designului, acest model 600cc din gama TGB se evidentiaza prin dotarea cu faruri LED Matrix si luminile LED complete. In afara aspectului modern, ATV-ul  TGB Blade 600i LTX vine cu ambreiaj CVT upgradat  si include mai multe componente japoneze.

In plus, modelul mai dispune de grilajul fata detasabil in vederea curatarii facile  a radiatorului.  sistem DPS (Variable Dynamic Power Steering ) in trei moduri , doua diferentiale blocabile, sasiu modern care permite acomodarea pilotului si unui insotitor, la care se adauga troliul 1361 kg  care este waterproof  si jantele din aluminiu, carlig de remorcare si amortizoare hidraulice de inalta performanta EVO.