Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup-ul SSV super-sport Can-Am 2020

Lineup-ul SSV super-sport Can-Am 2020

2 minute
Lineup-ul SSV super-sport Can-Am 2020

Can-Am isi reimpune suprematia in sezonul 2020: noul motor pentru Maverick X3 Turbo RR este acum capabil de puterea de top de 195cp. Un plus de 23cp si un cuplu incendiar caracterizeaza motorizarea Rotax. Imbunatatirile au rol si in cresterea fiabilitatii si au fost obtinute cu ajutorul unui turbo mai mare, la care s-a adaugat dotarea cu intercooler si un filtru de aer modern. De asemenea, cutia CVT a fost recalibrata pentru a atinge urmatorul nivel de performanta si mari longevitatea curelei.

Un fapt unic in industrie: Can-Am utilizeaza propriul motor turbo, spre deosebire de Yamaha si Honda care se bazeaza pe turbo-uri aftermarket. Constructorul canadian de ATV-uri si SXS-uri fabrica inclusiv unitatea turbo asigurand un maximum de putere.

Modelele 2020 de side-by-side-uri Can-Am includ versiunile Maverick X3 cu latimea 72-in. si dispun de suspensii optimizate. Garda la sol inaltata cu un 1 inch (16-inch). Toate pachetele X rs includ noi dimensiuni pentru anvelope (9-in. fata / 11-in. spate), infuentand tractiunea pe spate si favorizand manevrabilitatea in orice conditii de teren.

Alte update-uri pentru familia Maverick X3 se refera la jantele moderne si anvelopele din echiparea modelelor Maverick X3 X rc Turbo RR si Maverick X3 X rs Turbo RR. Rezultatul? Un look mai agresiv, mai indraznet.

Totodata, SSV-ul X rc Turbo RR vine cu anvelopele de diametru mai mare 32-in. Maxxis Liberty si jantele 15-in. pentru a sfida obstacolele sectiunilor dificile off road. Noul display digital de 4.5 inch pentru modelul de baza ofera vizibilitate marita. Pachetele Maverick X3 X includ ecran digital de 7.6-in., cu o selectare usoara a functiilor si modurilor de riding.

Modelul side-by-side 64-in. Maverick X3 X ds Turbo RR beneficiaza de motorul 195cp Rotax Turbo RR, amortizoare FOX 2.5 Podium RC2 si sistem avansat Smart-Lok. In cazul pachetului Maverick X3 RS Turbo R, inginerii au optat pentru amortizoare FOX 2.5 Podium QS3.

Noul Maverick X3 MAX X mr Turbo RR este cel mai performant side-by-side sport de noroi de pe piata.
Cat despre Maverick X3 MAX DS Turbo R si Maverick X3 MAX RS Turbo R, acestea se remarca prin schema de culoare Can-Am Red & White.