Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  SPYDER F3-S SPECIAL SERIES

SPYDER F3-S SPECIAL SERIES

2 minute
SPYDER F3-S SPECIAL SERIES

Cu look-ul sau indraznet, muscular si o pozitie de riding relaxata, Can-Am Spyder F3-S Special Series este partenerul perfect pentru touring!

Centrul de greutate jos, amortizoarele de inalta performanta si modul Sport de pilotare redefinesc experienta la bordul acestui model de roadster BRP Spyder unic.

Spyder F3-S Special Series se bazeaza pe un motor Rotax 1330 ACE 3 cilindri in linie, racire cu lichid, eficient si puternic, cuplat la o cutie semiautomata cu 6 viteze. Suspensia fata cu brat dublu si bara anti-ruliu cu amortizoare FOX† PODIUM pe gaz si suspensia spate cu bascula si amortizor SACHS contribuie la o pilotare lina pe strazile orasului, precum si pe distante lungi. Acest vehicul cu 3 roti ofera o capacitate cargo de 24.4 L. In afara de modul Sport, riderul poate opta si pentru modul Eco ce ajuta la economisirea de combustibil. Jantele fata din aluminiu cu 5 spite Deep Black adauga un aspect modern.

Spyder F3-S Special Series permite acomodarea unui pasager in conditii optime. De asemenea, beneficiaza de instrumentar cu display color LCD 7.8 inch (19.8 cm latime) cu BRP Connect ce asigura integrarea de aplicatii smartphone diferite. Acces facil la comenzi. Plus USB, Bluetooth etc.

Siguranta primeaza! Roadsterul in editie speciala F3-S detine o colectie impresionanta de sisteme: SCS – control al stabilitatii; TCS – control al tractiunii; ABS; DPS; anti-furt D.E.S.S.; HHC – control in panta.

Pachetul de dotari include 2 faruri cu halogen (55/60W), aripile fata cu lumini LED integrate, sa neagra cu cusaturi portocalii, Elecronic Cruise Control, scaun pentru pasager care poate fi instalat la nevoie.