Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Casti SPEEDFRAME PRO si DROPFRAME PRO

Casti SPEEDFRAME PRO si DROPFRAME PRO

1 minut
Casti SPEEDFRAME PRO si DROPFRAME PRO

5 stele pentru castile SPEEDFRAME PRO si DROPFRAME PRO

Castile pentru MTB Speedframe si Dropframe provenind de la brandul Fox au primit rating maxim din partea Virginia Tech. Dintr-un total de 99 de casti testate, modelul Dropframe Pro a obtinut cel mai ridicat punctaj.
Din 2011, cercetatorii de la universitatea americana realizeaza studii despre casti de protectie, oferind celor interesati informatii pertinente pentru a-i ajuta sa ia cele mai bune decizii atunci cand vor echipamente noi. Aceste ratinguri sunt rezultatul a zece ani de expertiza in domeniu, fara niciun fel de sponsorizare si influenta din partea producatorilor, ajutand la identificarea castilor performante cu risc minim de contuzii.

Castile Fox Dropframe Pro si Speedframe Pro au primit cinci stele la testare. In plus, modelul de casca bike Fox Dropframe Pro a obtinut rating #1 din toate cele 99 de modele incluse in proiect (casti open-face pentru toate stilurile – pentru munte, stil urban, pentru strada etc.).

In concluzie, ratingul Virginia Tech valideaza performanta modelelor Dropframe Pro si Speedframe Pro in categoria de casti open-face, ceea ce inseamna ca practicantii sportului se vor bucura de o experienta de riding completa, distractiva si sigura.